یکی دیگه از سوالات خیلی رایج سوال بالاست :
من بحث را باز میکنم و دوستان نظر بدهند.
فرض بر اینه که شما دروسی که میخواهید کنکور بدید را یکبار سر کلاسش تو دانشگاه رفتین . بعضی هم پیام نور هستند و نرفته اند.
انگیزه ها برای شرکت در کلاس کنکور چند چیز هست :
۱- بعضی فکر میکنند اگر سر کلاس فلان استاد معروف بریم در کنکور موفق به پاسخ تستها میشیم.
۲- بعضی میگویند درس را کلا" پاس نکردیم یا از رشته دیگری اومدیم یا دلایل دیگری داشته و بهتره بریم سر کلاس
۳- استاد درس در دانشگاه خوب تدریس نمیکرد و من چیزی یاد نگرفتم .
۴- چیزی از درس یادم نمونده ، میخوام از اول یاد بگیرم.
۵- میخوام نکات و روشهای خاص تستی یه درس را یاد بگیرم و از بقیه جلوتر باشم.
۶- فقط جزوه خودم را می فهمم و بهتره برم جزوه بردارم.
۷-استادش خیلی معروفه و کتاب هم داره ، مشاوره هم ازش میگیرم.
در اکثر موارد وقتی میپرسم چرا میخواهید کلاس برید این دلایل را میگن.(ایناش یادم مونده
)
در این تاپیک میخوایم دلایل موجه و غیر موجه برای کلاس کنکور را باز کنیم.
اگه دلایل دیگری هم هست بگید.
زمان کلاس رفتن کی هست ؟ تابستان ، پاییز؟
اول آخرین سوال در موضوع تاپیک که تقریبا" جدا از دلایل و انگیزه هاست .
اگر کلاس کنکور رفتن فایده ای داشته باشه،بهترین موقع کلاس رفتن ، تابستان هست. پاییز اصلا" مناسب کلاس نیست و هر چی اتمام کلاس به کنکور نزدیک باشه خطرناکتره.
علتش خیلی زیاده. یکی اینکه کلاس ، وقتی ممکنه بتونه براتون مفید باشه که فرصت خوندن و تسلط بر مطالب کلاس را پیدا کنید و قبل از جمعبندی یه دور درس را خونده باشید . کلاسی که تا دیماه ادامه داره ضررش بیشتر از نفعشه.
در پاییز روزها کوتاهه و خستگی بیشتر نمود میکنه . استرس ثبت نام در کنکور و احیانا" کنکر آزمایشی و .... هم مضاف بر علت میشه و عملا" حداقل فایده اش را از دست میده.
بنابراین ترم پاییز ترم مناسبی برای کلاس کنکور نیست مگر اینکه همه درسها را خونده باشید و مسلط باشید و یکی دو درس را کلاس برید اونهم هفته ای یکی دو روز.
اگه صحبتی در اینمورد یا دلایل دیگه غیر از ۷ مورد بالا برای کلاس رفتن هست بگید تا ادامه بدیم.