گفتید:
نه اونقدر تخصصی که تو ارشد یاد میگیریم،این جور دورهها همون عملی دورهی کارشناسیمونه
مگه شما کرس های مایکروسافت رو گذروندی؟
می دونی چقدر تخصصی وارد تحلیل و طراحی سیستمها می شه؟
این لیست کرسها رو نگاه کن لطفا:
Exam 70-236: Exchange Server 2007, Configuring (5 days)
Exam 70-237: PRO :Designing Messaging Solutions with Microsoft Exchange Server 2007 (5 days)
Exam 70-238: PRO :Deploying Messaging Solutions with Microsoft Exchange Server 2007 (5 days)
Exam 70-431: Microsoft SQL Server 2005 - Implementation and Maintenance (5 days)
Exam 70-441: PRO :Designing Database Solutions by Using Microsoft SQL Server 2005 Open License 6.0 (5 days)
Exam 70-442: PRO :Designing and Optimizing Data Access by Using Microsoft SQL Server 2005 (5 days)
Exam 70-443: PRO :Designing a Database Server Infrastructure by Using Microsoft SQL Server 2005 (5 days)
Exam 70-444: PRO: Optimizing and Maintaining a Database Administration Solution by Using Microsoft SQL Server 2005 (5 days)
Exam 70-447: PRO: UPGRADE: MCDBA Skills to MCITP Database Administrator by Using Microsoft SQL Server 2005 (5 days)
Exam 70-621: Pro: UPGRADE: Upgrading Your MCDST Certification to MCITP Enterprise Support (5 days)
Exam 70-622: Pro: Supporting and Troubleshooting Applications on a Microsoft Windows Vista Client for Enterprise Support Technicians (5 days)
Exam 70-623: PRO: Supporting and Troubleshooting Applications on a Microsoft Windows Vista Client for Customer Support Technicians (5 days)
Exam 70-647: PRO: Windows Server 2008, Enterprise Administrator (5 days)
نگاه کن توش چند تا دیزاین داره. این یعنی اون کسی که این کرس رو پاس می کنه همهی ارشدیها رو می زاره تو جیب بغلش.
با این اوصاف دارم به این نتیجه می رسم که مجبورم فوق بگیرم چون برای ادامه راه و رسیدن به هدفم که حتما می گیرد استادیه اما اشتباه کردید این که نشد هدف باید تا دکتری برم.
این که گفتی:
باز باید بشینی و حفظ کنی
به نظرم اشتباهه چون بستگی به ارضه خودمون داره که چقدر ازش استفاده کنیم.
گفتی:
بله فکر کنم همینجوریه
با این اوصاف به این نتیجه رسیدم که سیستم دانشگاه های کشور ما دانشمند پروره نه عملی کار و مهارت پروری. یعنی تو علم رو جلو می بری اون لیسانسه از علمی که جلو بردی استفاده می کنه و تو جامعه و تو شرکتش ازش استفاده می کنه و حالشو می بره.
گفتی:
البته من که هنوز ارشد نخوندم اینها رو که گفتم از مشاهده یکی از نزدیکانم که ارشد مهندسی نرم افزار می خونه گفتم بازم دانشجوهای ارشد بهتر می تونن کمک کنن
همینکه وقت گذاشتی ممنون
حالا این سوالات پیش اومد:
اگر بدونیم می خوایم رو چی وقت بزاریم قطعا می تونیم گرایشمون رو با علاقه انتخاب کنیم.
ما تو گرایش نرم افزار در مورد چه چیز هایی تحقیق و پژوهش می کنیم؟
هر کس چهار پنج مورد بگه خوبه
سوال دوم:
ما تو گرایش هوش در مورد چه چیز هایی تحقیق و پژوهش می کنیم؟
کسی می تونه مسیر رو روشن کنه.
این دکتر کجاست.
دکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتر.
اینا رو از این ور و اون ور گیر آوردم:
توی مهندسی نرم افزار بیشتر دنبال راهکار های ایجاد نرم افزاریم. حالا این شامل تمام فعالیت های این بخش میشه دیگه. از معماری نرم افزار با تحلیل طراحی تا مهندسی نیازمندیها و ...!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.