(۰۱ خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ب.ظ)mastercandidate نوشته شده توسط: اصن گویا قرار همینه..شروع با روزی ۲ ساعت
راجع به سر گروه هم شدیدا موافقم. کسی که تاپیکو راه انداخته بشه سرگروه دیگه
والا بچه ها هرکدوم یه سازی میزنن...
من یه چیزی گفتم که حرف تقریبا اکثر بچه ها بود. یعنی با هماهنگی هم این تصمیمو گرفتیم
ولی الان خیلی تاپیک احساس میکنم شلوغ شده و یکی که تازه میخواد به گروه ما بپیونده اگر بیاد تاپیک رو بخونه گیج میشه.
دوستان، قرار بر این شده که طبق برنامه ریزی و منابع خودتون و طبق سرفصل پارسه شروع کنیم به خوندن درسهای مهم (دروس مشترک ) که بالاترین ضریب رو دارند. حالا یکی میخواد منبع بخونه، یکی دیگه میخواد تست بزنه، یکی دیگه...
رو این چیزا نمیشه به یک نقطه مشترک رسید چون نظرها متفاوته.
ازتون خواهش میکنم بگردید پستهای اضافه تون رو که به نظر خودتون اسپمه پاک کنید که یکم تاپیک خلوت بشه. فقط نکات مهم و کلیدی که فکر میکنید برای یه شخص تازه وارد لازمه بزارید باشه.
من یکبار دیگه برنامه رو اعلام میکنم دوستانی که موافقن سپاس بزنن و دوستانی که مخالفن پخ بزنن و دلیل مخالفتشون رو بگن. در صورتی که دلیلشون منطقی بود ، من این پستو ویرایش میکنم و نکته جدیدو میگم تا همه در جریان باشن.
شروع دوره: ۱ خرداد
پایان دوره: ۳۱ خرداد
سرفصل: پارسه، ۲۵% اول (دروس مشترک)
تاریخ رفع اشکال گروهی: ۱۱ خرداد، ۲۱ خرداد، ۳۱ خرداد
لطفا بعد از این پست، پست ندید!!!
ویرایش: از اونجایی که گفتم دوستان پست ندن و زحمت کشیدن پست دادن! و حالا نمیدونم دوستانی که سپاس زدن همه IT هستن یا نه! و از اونجایی که من خودم IT هستم، اگر قرار باشه من سرگروه IT باشم، باید یکی از دوستان نرم افزار و یکی از دوستان علوم به من کمک کنن که سرگروه اون رشته ها باشن.
ممنون