(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ب.ظ)TnT نوشته شده توسط: خوب دلایلی که دوستان اشاره کردن همش یه جورایی درسته ولی من میخوام یه چیز دیگه بگم:
کنکور ارشد ما طوریه که باید کامل به مطالب مسلط باشی یعنی نمیشه صرفا با خوندن چند تا کتاب ...وتست بهش رسید من دیدم بعضیا میپرسن گسسته رو بخونیم؟؟
من واقعا تعجب میکنم چون گسسته پایه ی کامپیوتره درسته ازش سوال کم میاد ولی بدون تسلط به مطالب گسسته، درسایی مثله ساختمان داده،طراحی الگوریتم ،نظریه یا حتی سیستم عامل رو نمیشه فهمید!
من فکر میکنم ما نمیخونیم که یادبگیریم (بفهمیم) فقط میگیم یه چیزی باشه بخونم برم نتیجه بگیرم لازمم باشه حفظش کنم که در مورد رشته ما فکر نکنم جواب بده!
یادآوری : بنده در مورد رشته آی تی دارم چنین نظری میدهم در مورد مهندسی نرم افزار نظری ندارم که باید گسسته خوند یا خیر
اتفاقا دوست عزیز گسسته رو باید پرت کرد تو سطل زباله ( به خودتون نگیرید ولی واقعیت دارد)
من اگر گسسته نمیخوندم خیلی وقتم آزاد میشد که روی بقیه درسها وقت بزارم و همینطور که میدونیم در کنکور ارشد دوتا تست یعنی جابجایی ۵۰ تا رتبه ( همینجوری میگم ولی واقعا هم همینجوریه چون مثالش رو دارم) پس میتونستم تو درسهای دیگه دوتا تست بیشتر بزنم.
دوستی دارم که درسش در دوره لیسانس خیلی خوب بود ولی سه ساله داره آی تی میده قبول نمیشه(البته چون وقت خوبی نمیذاره)
این رفیقم میگفت گسسته نخون نمیشه نمیتونی تست ها رو جواب بدی. منم بهش گوش نکردم بیش از یک ماه روزی یک ساعت و نیم وقت گذاشتم به امید اینکه بشکنم این غول گسسته رو ولی آخرش دیدم عمرا نمیتونم و کامل گذاشتم کنار(خوشحالم گذاشتمش کنار)
بزارید رو راست باشیم. کسی گسسته بخونه که یا هوش وحشتناکی داره و یا پایه بسیار قوی ( بسیار قوی) داره وگرنه به کل بندازینش دور. مطمئن هم باشید هیچ ضرری نمیکنید. شما الان کارنامه های امسال رو ببینید ، رتبه سی هم دروس مشترک ۳۴ زده. مثلا واقعا گسسته تست زده ؟!
فقط در یک صورت اگر گسسته نخونید ضرر میکنید: اینکه کنکور ارشد آتی ، گسسته آسون بیاد(عمرا) و به نظر بنده اگر هم آسون بیاد چون خیلیا(خیلیا) نخوندن بازهم ضرر نمیکنید(هرکسی گسسته رو تا دم کنکور نمیخونه ولش میکنه) تازه چون شما وقت بیشتری برای چهار درس دیگه دروس مشترک گذاشته اید کاملا جواب لازم رو میگیرید.