سلام. فکر کنم یکی از راضی ترین ها از رتبه بنده باشم که اصلا فکرش را هم نمی کردم این رتبه را بیارم
بنده یک فوق لیسانس تجارت الکترونیکی دارم و پنج سالی هست توی واحد های دانشگاهی کوچک درس می دهم. امسال در کنکور فوق شرکت کردم و رتبه ۶۴ گرایش تجارت و مهندسی IT و رتبه ۱۰۷ گرایش شبکه و امنیت شدم . البته درسته که این همه سابقه تدریس ذارم ولی قبل از کنکور حتی یک دقیقه نخوندم.
حالا دو مشکل دارم که می خوام دوستان نظر بدهند
اول اینکه با رتبه ۶۴ می تونم دانشگاه های تهران قبول بشم چون شریف و تهران همه دانشجوهاشون را از گرایش هایی می گیرند که ۶۴ شدم. ولی من ۳۰ سال سن دارم و ساکن شیراز ، می تونم بزنم صنعتی شیراز که دوره دکتری هم آورده و شبکه بخونم و در ضمن به زندگی هم برسم. شما چی پیشنهاد می کنید؟
دوم اینکه طبق دفترچه آزمون نمی تونم رشته قبلی را بخوانم . حالا سئوال اینجاست که منظور از رشته قبلی مهندسی فناوری اطلاعات است یا اینکه فقط تجارت الکترونیکی نمی توانم بخوانم و امکان انتخاب شبکه و امنیت را دارم.
در ضمن بنده یکی از همون افرادی هستم که در غیرانتفاعی های نو ظهور درس خوانده و پشیمان است و دوباره قصد خواندن دارد.
fatima1537، در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۲ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
چون بخش دوم صحبتهاتون درمورد انتخاب رشته است ، و موضوع از بحث تاپیک خارج شده بهتره در بخش مشاوره انتخاب رشته بپرسید:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.