(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط: شعور این آدما هم در همین حده! اینا همون آدمایی هستن که تو فیسبوک زیر عکسا عدد ۶۶ رو کامنت می کنن تا آدم تو اون عکس براشون عربی برقصه!!!
اختلاف و تضارب آراء بدیهیست.
فکر نکنم درکش سخت باشه.
نیازی به توهین به مخالف تان نیست.
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من بعید میدونم سازمان سنجش بیاد تغییر یا اصلاحیه ای در روزهای پایانی انتخاب رشته در این حد بده. تا حالا من نه دیده ام و نه شنیده ام.
به نظرم قبلا چنین تغییری شده بود.
-------------------------------
جناب MSZ (به زعم خودشان دنبال حق خود هستند) میگن اگر پیگیری هاشون! و ... نبود احتمالا تغییر پیدا نمی کرد.
در سازمان و دانشگاهی که با درخواست و پیگیری دانشجویان تصمیماتش تغییر پیدا می کند را باید گل گرفت.
ولی متاسفانه همینطوره و بایستی هم اعتراض کرد, پیشنهادم اینه که به این تغییرات و اصلاحیه های من درآوردی اعتراض کنند چه حضوری چه در دنیای مجازی.
در طول یک سال گذشته, نامه ها نرسیده و پیگیری نشده!!! ولی در دو روز همه چی رسید و حل شد!!!!!
اگر دانشگاه صنعتی شریف اینقدر حساس و پیگیر و نگران! بود پس چرا به دانشجویان اطلاع رسانی نکرده بود؟
اگر پذیرش با سه یا چهار یا نصف نصف و .. اشتباه باشد. تغییرش در روزهای آخر انتخاب رشته خیلی بیشتر اشتباست و سنگ رو سنگ بند نمیشه.
این وضع ماست. :|