زمان کنونی: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹, ۰۷:۳۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

ارسال:
  

Mohammad WR10 پرسیده:

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

خواستم ببینم که برای حل کردن مسئله فروشنده دوره گرد چه روشهایی وجود داره و به روش برنامه نویسی پویا چه طور پیاده سازی میشه ؟
ممنون میشم کمک کنید .
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۱
ارسال:
  

Mohammad WR10 پاسخ داده:

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

شاخه و حد چیه ؟ روش ژنتیک چی در مورد اون چیزی نشنینید ؟
آره منظورم همون کدش هست .
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال:
  

Masoud05 پاسخ داده:

RE: روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Mohammad WR10 نوشته شده توسط:  شاخه و حد چیه ؟ روش ژنتیک چی در مورد اون چیزی نشنینید ؟
آره منظورم همون کدش هست .

یه روش های بیولوژیکی هم هست که می تونید راجع بهش تحقیق کنید ، متاسفانه من خودم دقیق نمی دونم اما دیدم که مسئله فروشنده دوره گرد رو با مسائل بیولوژیکی هم حل میکنن .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:
  

zeinab پاسخ داده:

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

TSPبه روش های برنامه نویسی پویا و شاخه و حد حل میشه.
منظورتون از پیاده سازیش یعنی کدنویسی هست؟
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:
  

nasi پاسخ داده:

RE: روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Mohammad WR10 نوشته شده توسط:  خواستم ببینم که برای حل کردن مسئله فروشنده دوره گرد چه روشهایی وجود داره و به روش برنامه نویسی پویا چه طور پیاده سازی میشه ؟
ممنون میشم کمک کنید .

========
گذشته از روش های گفته , با استفاده از الگوریتم های ژنتیک و ممتیک و... نیز قابل حل می باشد. (از جمله مسائل ساده ای است که با ژنتیک حل می شود)
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:
  

azad_ahmadi پاسخ داده:

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

سلام. یه کدی رو من امروز تو سیستمم پیدا کردم برای حل TSP. البته مال زمان جوونی هامه. سال ۸۸ .
اگه هنوز هم نیازی به این کد دارید می تونم براتون قرار بدم. از همون روش ساده بهره گرفته و با C++ نوشته شده.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال:
  

Shadik پاسخ داده:

RE: روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  سلام. یه کدی رو من امروز تو سیستمم پیدا کردم برای حل TSP. البته مال زمان جوونی هامه. سال ۸۸ .
اگه هنوز هم نیازی به این کد دارید می تونم براتون قرار بدم. از همون روش ساده بهره گرفته و با C++ نوشته شده.

سلام میشه بزارید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ



موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  انگیزه ها ، آرمانها ، اهداف و برنامه ریزی در زندگی Fardad-A ۲۳ ۱۰,۲۸۴ ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ ۰۵:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: digibonyan2019
  برای آموزش مبانی برنامه نویسی چکار کنیم؟ elecomco ۰ ۷۹ ۱۹ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: elecomco
  همکار در حوزه speech recognition و برنامه نویسی اندروید pasargad7788 ۰ ۱۱۳ ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: pasargad7788
  دوره آموزشی آنلاین Hadoop و Apache Spark به زبان فارسی Happiness.72 ۰ ۱۴۱ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Happiness.72
  چرا یادگیری برنامه نویسی ؟ elecomco ۰ ۱۴۶ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: elecomco
  معرفی زبان برنامه نویسی کریستال : Crystal elecomco ۰ ۱۱۱ ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ ۰۲:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: elecomco
  خرید کتاب زبان اصلی آموزش برنامه نویسی جاوا moslem73421 ۷ ۷۸۳ ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ ۰۹:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  برنامه ریزی و کارهایی که باید انجام بدم fatemesoleimani ۲۰۸ ۱۷,۳۴۳ ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۵۱ ق.ظ
آخرین ارسال: فاطمه سلیمانی
  چه زبان برنامه نویسی برای هوش مصنوعی بهتر ؟ Sanazzzz.mi ۳ ۵۷۶ ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ ۱۰:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: milo
  تعداد روش های نوشتن عدد n ss311 ۲ ۴۶۴ ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: ss311

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close