۰
subtitle
ارسال: #۱

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد
خواستم ببینم که برای حل کردن مسئله فروشنده دوره گرد چه روشهایی وجود داره و به روش برنامه نویسی پویا چه طور پیاده سازی میشه ؟
ممنون میشم کمک کنید .
ممنون میشم کمک کنید .
۱
ارسال: #۲

شاخه و حد چیه ؟ روش ژنتیک چی در مورد اون چیزی نشنینید ؟
آره منظورم همون کدش هست .
ارسال: #۳

RE: روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد
(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Mohammad WR10 نوشته شده توسط: شاخه و حد چیه ؟ روش ژنتیک چی در مورد اون چیزی نشنینید ؟
یه روش های بیولوژیکی هم هست که می تونید راجع بهش تحقیق کنید ، متاسفانه من خودم دقیق نمی دونم اما دیدم که مسئله فروشنده دوره گرد رو با مسائل بیولوژیکی هم حل میکنن .
۰
ارسال: #۴

TSPبه روش های برنامه نویسی پویا و شاخه و حد حل میشه.
منظورتون از پیاده سازیش یعنی کدنویسی هست؟
منظورتون از پیاده سازیش یعنی کدنویسی هست؟
۰
ارسال: #۵

(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Mohammad WR10 نوشته شده توسط: خواستم ببینم که برای حل کردن مسئله فروشنده دوره گرد چه روشهایی وجود داره و به روش برنامه نویسی پویا چه طور پیاده سازی میشه ؟
ممنون میشم کمک کنید .
========
گذشته از روش های گفته , با استفاده از الگوریتم های ژنتیک و ممتیک و... نیز قابل حل می باشد. (از جمله مسائل ساده ای است که با ژنتیک حل می شود)
۰
ارسال: #۶

سلام. یه کدی رو من امروز تو سیستمم پیدا کردم برای حل TSP. البته مال زمان جوونی هامه. سال ۸۸ .
اگه هنوز هم نیازی به این کد دارید می تونم براتون قرار بدم. از همون روش ساده بهره گرفته و با C++ نوشته شده.
اگه هنوز هم نیازی به این کد دارید می تونم براتون قرار بدم. از همون روش ساده بهره گرفته و با C++ نوشته شده.
ارسال: #۷

Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close