زمان کنونی: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸, ۰۵:۵۸ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

ارسال:
  

Mohammad WR10 پرسیده:

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

خواستم ببینم که برای حل کردن مسئله فروشنده دوره گرد چه روشهایی وجود داره و به روش برنامه نویسی پویا چه طور پیاده سازی میشه ؟
ممنون میشم کمک کنید .
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۱
ارسال:
  

Mohammad WR10 پاسخ داده:

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

شاخه و حد چیه ؟ روش ژنتیک چی در مورد اون چیزی نشنینید ؟
آره منظورم همون کدش هست .
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال:
  

Masoud05 پاسخ داده:

RE: روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

(۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۷ ب.ظ)Mohammad WR10 نوشته شده توسط:  شاخه و حد چیه ؟ روش ژنتیک چی در مورد اون چیزی نشنینید ؟
آره منظورم همون کدش هست .

یه روش های بیولوژیکی هم هست که می تونید راجع بهش تحقیق کنید ، متاسفانه من خودم دقیق نمی دونم اما دیدم که مسئله فروشنده دوره گرد رو با مسائل بیولوژیکی هم حل میکنن .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:
  

zeinab پاسخ داده:

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

TSPبه روش های برنامه نویسی پویا و شاخه و حد حل میشه.
منظورتون از پیاده سازیش یعنی کدنویسی هست؟
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:
  

nasi پاسخ داده:

RE: روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ ب.ظ)Mohammad WR10 نوشته شده توسط:  خواستم ببینم که برای حل کردن مسئله فروشنده دوره گرد چه روشهایی وجود داره و به روش برنامه نویسی پویا چه طور پیاده سازی میشه ؟
ممنون میشم کمک کنید .

========
گذشته از روش های گفته , با استفاده از الگوریتم های ژنتیک و ممتیک و... نیز قابل حل می باشد. (از جمله مسائل ساده ای است که با ژنتیک حل می شود)
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

۰
ارسال:
  

azad_ahmadi پاسخ داده:

روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

سلام. یه کدی رو من امروز تو سیستمم پیدا کردم برای حل TSP. البته مال زمان جوونی هامه. سال ۸۸ .
اگه هنوز هم نیازی به این کد دارید می تونم براتون قرار بدم. از همون روش ساده بهره گرفته و با C++ نوشته شده.
نقل قول این ارسال در یک پاسخ

ارسال:
  

Shadik پاسخ داده:

RE: روش برنامه نویسی پویا برای حل فروشنده دوره گرد

(۱۵ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:  سلام. یه کدی رو من امروز تو سیستمم پیدا کردم برای حل TSP. البته مال زمان جوونی هامه. سال ۸۸ .
اگه هنوز هم نیازی به این کد دارید می تونم براتون قرار بدم. از همون روش ساده بهره گرفته و با C++ نوشته شده.

سلام میشه بزارید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ



موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین زمان برای حل کوله پشتی به روش پویا Mr.R3ZA ۰ ۳۳۶ ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: Mr.R3ZA
  روش های بهبود زمان و فضا در مرتب سازی سریع از طریق کاستن عمق پشته بازگشت shamim1395 ۱ ۴۸۷ ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۲۱ ب.ظ
آخرین ارسال: Saman
  روش استراسن shamim1395 ۱ ۶۴۵ ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۲:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Saman
  ضرب دو ماتریس به روش استراسن shamim1395 ۱ ۱,۸۵۹ ۲۷ دى ۱۳۹۵ ۰۶:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: Pure Liveliness
  فوری- حل سوال به روش بازگشتی ziba_khofte ۱ ۴۹۵ ۲۲ آبان ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Jooybari
  آنالیز زمانی این برنامه؟ JetiX ۱ ۵۱۰ ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Pure Liveliness
  روابط بازگشتی - روش Akra-Bazi wskf ۶ ۱,۱۰۹ ۱۰ مهر ۱۳۹۵ ۰۲:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: Behnam‌
  پیچیدگی زمانی به روش ترسیم درخت wskf ۳ ۹۸۸ ۰۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: wskf
  سوال از روش تقسیم و غلبه kamal3401 ۳ ۹۸۱ ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۴۴ ق.ظ
آخرین ارسال: Behnam‌
  الگوریتم پویا- کامپیوتر آزاد ۸۳ dokhtare payiz ۱ ۶۲۳ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۱:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: Saman

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close