(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)m2m3m92 نوشته شده توسط: سلام
دوستان می خواستم بپرسم کسی تا حالا در مورد شبکه های عصبی کار کرده ؟؟؟ اگر میشه توضیح بدید که در این موضوع بچه های کامپیوتر اصولا چکار هایی انجام می دهند...........چون تا جایی که نی دونم این موضوع هم در برق هم در ریاضی و هم در پزشکی کاربرد داره. ممنون
امیدوارم این بار پاسخی باشه چون من هر وقت سوال میزارم هیشکی جواب نمی ده
سلام
خیلی سوالتون کلی هستش ولی جوابی که من به ذهنم میرسه اینه که هرجا که یه سری داده یا الگو داریم که بدلیل پیچیدگی ذاتی داده ها هیچ قانون و رابطه خاصی بین اون ها تعریف نشده، شبکه ی عصبی یه تکنیک برای بررسی این روابطه، داده هامون رو به دو قسمت تقسیم می کنیم، یه قسمت رو میزاریم برای آموزش شبکه و یه قسمت دیگه ش رو میزاریم برای تست رفتار شبکه
فکر کنم من فقط یه جنبه از شبکه های عصبی رو گفتم، بهرحال با همین یه جنبه شما خودتون حساب کنین که چه کاربردهای وسیعی تو هر علمی داره
تو رشته ی ما از شبکه های عصبی واسه طراحی Pseudo random generator ها، تحلیل رمز الگوریتم های رمزنگاری،طراحی سیستم های تشخیص نفوذ مبتنی بر آنومالی، طراحی S-box ها و ... زیاد استفاده شده، تو پردازش تصویر، تو داده کاوی و وب کاوی(برای خوشه بندی یا طبقه بندی داده ها)، پیش بینی رفتارهای شبکه مقابل بسته های خاص و ... یه بخش کوچیک کاربرد این شبکه هاست