(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۵۰ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: (01 اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۳۶ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: (30 بهمن ۱۳۸۹ ۱۱:۲۲ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: ما آرزوی سربازی رفتن نداریم....
ولی آرزوی سربازی نرفتن هم(مثل بعضیا!!!) نداریم.
ببخشیدا ما هم آرزوی شوهر کردن نداریم(مثل بعضیا)
منم فردا میزم سربازی !!!!!!!!! پس بدرود ای دوستان
اگه یه دختر قصد ازدواج داشته باشه ضرری به کسی نمیرسه.
اما وای به روزی که یه پسر قصد ازدواج داشته باشه دیگه کل فامیل و دوست و آشنا رو بسیج میکنه که واسش یه نفر رو پیدا کنن (حتی جدیدا رو دیوار اطلاعیه میزنن!) بعد خواستگاری هیچ دختری نیست که نره از دخترای فامیل تا دخترای دانشگاه و فامیل و دوست و آشنا ... پاشنه دری نیست که نکنده باشه
به قول دوستان از تنها کسی که خواستگاری نکرده خواجه حافظ شیرازیه ....
بقیشم نمیگم
شما بطور کلی از ماجرا منحرف شدید، بابا این جا برا خداحافظی نه شروع یه رابطه( ازدواج)
منم که فردا دارم میرم و همه شماها رو به خدا میسپارم.
(۰۱ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۴ ب.ظ)محسن هنرمند نوشته شده توسط: جسارت به دوستان نشه خواهشا به هم تیکه نندازید اینجوری صورت خوشی نداره.
عیبی نداره بعد از یه دوره طولانی فشار درس، یه کم شوخی بد نیست تازه اونم شوخی که توهین درش نیست و فقط جنبه طنز داره، بعدش هم خیلی از ماها داریم میریم سربازی و این یعنی ۱ ماه جدایی از دوستان .
فکر کنم شما تازه مهمان ما شدید، اما من و بقیه دوستان حداقل ۶ ماه هر روز با هم درس میخونیم.
راستی نکته دیگه ای که هست اینه که ماها فقط بفکر شوخی و اینکارا نیستیم، بلکه هدف فقط درسه مثلاً تو همین چند روز ببینید چقدر پست علمی داشتیم.