(۲۹ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ ب.ظ)s.sharif نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان عزیزم
لطفا ازهمه ی دوستانی که تجربیاتی در این زمینه ها دارن راهنمایی کنن با توجه به اینکه داریم به ایام نمایشگاه کتاب هم نزدیک میشیم بخصوص ازدوستانی که در ارشد سال قبل شرکت کردن و نتیجه خوبی انشالله قرار بگیرن و قبولی های قبلی لطفا راهنمایی کنن ممنون (لطفا بهترین ها را اشاره کنید)
۱-منابع دروس الکترونیک دیجیتال و vlsi ,مدار الکتریکی و انتقال داده(لطفا کتاب های تستی اشاره گردد که مفاهیم درس را هم پوشش بدهد وخوانندگان (یعنی شما عزیزان )در کنکور درصد خوبی را توانسته اید کسب کنید
۲-کدام موسسه را برای ازمون ازمایشی گرایش معماری پیشنهاد میکنید
۳-لطفا در مورد اینکه کدام مباحث از ذروس مشترک و اختصاصی گرایش معماری را باهم در یکروز درسی بگنجانیم راهنمایی کنید
۴- در مورد دروس مشترک ریاضیات وزبان مطلبی مد نظرتون هست که میتونه کمک کنه لطفاراهنمایی کنید
۵- در مورد خواندن گروهی نظرتون و برنامتون را ذکرکنید
سلام بچه ها من اصلا الکترونیک و vlsi نخوندم چون که دوره لیسانس نرم افزاری بودم و پاس نکرده بودم ولی انتقال داده رو خودم یکم خوندم از کتاب گسترش علوم پایه بود فکر می کنم. مدار هم یکی دو فصل از پوران پژوهش خوندم که کتاب سنگینی بود کلا ۳ تا سوال تخصصی هم بیشتر جواب ندادم
کلا می تونم بگم فقط ریاضی بود که اون سال باعث شد قبول بشم! ریاضیو چون بچه ها زیاد نمیخونن اگه بالا بزنین خیلی خوبه . مشترک هم که با ضریبی که داره حرف اولو می زنه...خودتون باید ببینین تو چی قوی هستین و باهاش بیشتر ارتباط برقرار می کنین و احتمال میدین که اگر خوب اون درس رو بخونین می فهمینش و از پس تستاش بر میاین...اینکه همه درس ها رو خونده باشین ولی سطحی یا کلا از پایه مثلا تو یه درس ضعیف باشین یا تو یه درس خاص استعداد نداشته باشین! یعنی درکش نکنین! و صرفا برای اینکه بگین این درس رو هم خوندم برین سراغش فایده نداره!
زبانتون رو هم تقویت کنید که انشالا وقتی قبول میشین میبینین اکثر کتابا انگلیسی هستن و هیچ ترجمه ای هم ازش نیست و باید اونارو بخونین و امتحان بدین!
موفق باشید