۱و۲ - اون کارت خودش بن هست و کارت الکترونیکی واسه کتب خارجی نمیدن
۳- مدرک تحصیلی نیازی نیست.
۴- من پارسال بن کتاب یکی از کارمندای بانک صادرات را واسه خودش گرفته بود و نمی خواست را گرفتم. فقط گفت بیا پیش خودم پرداخت کن. البته پارسال تو خود نمایشگاه هم به اونهایی که بن نگرفته بودند، بن میدادند. فکر کنم کارت دانشجویی و کارت ملی می خواست.
روال کارش هم اینطوری هست:
دقیق یادم نیست
. ولی فکر می کنم اینطوری بود که شما میری طبق دوم شبستان (محل عرضه کتب خارجی ارزی) کتابی که می خوای را انتخاب می کنی. پشت هر کتاب یک سریالی نوشته شده (می تونی از مسئولین غرفه ها بپرسین سریال این کتاب چیه). اون سریال را یادداشت می کنین و میرین محل باجه های بانک صادرات که معمولا کنار پله های طبقه دوم هست و کد کتابی که می خواین را می گین و اون برگه بن را هم میدین (اگر اشتباه نکنم یک کارت مقوایی هست که قبلا از بانک گرفتین و یک سریال روش نوشته . کارت ملی یادم نمیاد می خواد یا نه). مسئول باجه هم چک می کنه اگر اون کتاب موجودیش تمام نشده باشه سهم شما را ازتان میگیره و بقیه مبلغ کتاب را از بنتان کم می کنه (پارسال دلاری ۳۵۰ تومان سهم شما میشد) و یک فاکتور بهتان میده. فاکتور را می برین انبار کتب خارجی (تو خود مصلا ) و میدین به مسئول انبار اون ناشری که کتاب را عرضه کرده و کتابتان را تحویل میگیرین.