زمان کنونی: ۲۷ آبان ۱۴۰۳, ۱۱:۳۱ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲-مهندسی ای تی (کد۲۳۷۲ )
با سلام
ممنون می شم دوستانی که این گرایش رو امتحان دادند کارنامه هاشون رو اینجا قرار بدند. در صورت عدم تمایل به گذاشتن کارنامه، لطفا علاوه بر درصد دروس ، معدل موثر و نمره کل را هم اعلام بفرمایید.
پیشاپیش سپاسگزارم.
از سایر دوستان هم تقاضا دارم برای تبریک، از دکمه سپاس استفاده کنند.
کد ۲۳۷۲ :
تعداد حاضرین در جلسه ازمون در این رشته امتحانی :۷۶۵
اخرین رتبه مجاز دوره روزانه :۶۶
اخرین رتبه دوره نوبت دوم، پیام نور و ...:۱۰۲
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود/لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۱۳/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۳۹۹ رتبه: ۱۳۰
RE: کارنامه اولیه ازمون دکتری ۹۲-مهندسی ای تی (کد۲۳۷۲ )
زبان ۶۲
استعداد ۱۸
تخصصی ۸
رتبه ۵۰
نمره کل ۷۱۸۷
آخرین فرد مجاز روزانه ۶۶
آخرین فرد مجاز شبانه ۱۰۲
تعداد شرکت کننده ۷۶۵
.............................................. نتیجه دو تا از همکلاسی هام :
زبان ۴۱ و ۴۳صدم
استعداد ۲۳ و ۳۳صدم
تخصصی ۵ و ۹۳صدم
رتبه ۲۱۳
...........................................
زبان ۴۱
استعداد ۲۹
تخصصی ۶
رتبه ۱۶۵
...........................................
در مورد دو نتیجه پایین من کارنامه رو ندیدم و فقط پرسیدم و بهم گفتن ...
"Many of life 's failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up "
پاسخهای درست:۲ گرایش: سایر وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۱۳/۷+ امتیاز تاریخ مانشت: ۱۳۹۹ رتبه: ۱۳۰
مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی: حل مسأله (ساختمان گسسته، ساختمان داده و الگوریتم) ـ شبکه (شبکههای کامپیوتری، مهندسی اینترنت و امنیت شبکه)
مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد: مهندسی اطلاعات (پایگاه داده پیشرفته، بازیابی پیشرفته اطلاعات و دادهکاوی) ـ خدمات فناوری اطلاعات (تجارت الکترونیک و آموزش الکترونیکی)
"Many of life 's failures are people who did not realize how close they are to success when they gave up "
منم براتون آرزوی موفقیت میکنم. انشاءا... که بهترین نتیجه رو بگیرید.
میتونید برای افرادی مثل من که میخوان برای سال بعد بخونن، منابع مفیدی رو که خودتون ازش استفاده کردید رو معرفی کنید که به امید خدا ما هم نتیجه خوبی مثل شما رو بگیریم.ممنون میشم راهنمایی کنید
وضعیت: تعیین نشده دانشگاه: تهران
درود بر دوستان عزیز
معدل تا چه اندازه تاثیر دارد؟
اینجور که آدم یه جمع بندی ساده از کارنامه ها انجام می داد می فهمید که زبان تا چه اندازه نقش مهمی داشته