(۲۸ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ)kevin نوشته شده توسط: کلا امتحانات زبانی که سنجش میگیره سعی میکنه به امتحانات تافل جی ار ای وبقیه امتحانات زبان بین المللی نزدیک باشه امتحان جی ار ای که از اسمش معلومه امتحان مورد نیاز برای مقاطع تحصیلات تکمیلی توی کشورهای امریکا و کانادا هست ممکنه از نظر شما لغات جی ار ای خوندشون بی فایده و وقت تلف کردن باشه ولی این لغات لغاتین که بیشترین کاربرد رو توی رسانه های سطح بالای انگلیسی زبان مثل نیویورک تایمزو نشریه اکونومیست و وال استریت ژونال و این دست رسانه ها دارن و ازین نظر به ننظر ماها بدرد نخوره که این لغات لغات ادبی سطح بالا هستن و توسط افراد عامی کمتر استفاده میشه وگرنه این لغات توی بحث های تخصصی بسیار کاربردین و توی امریکا هم دانشگاهاش جی ار ای میخوان یکی از علت هایش اینه که نمره خوب گرفتن توی جی ار ای نیاز به پشتکار فراوان داره سر همین از نظر اونا کسی که جی ار ای بالا بیاره یعنی پشتکار خوبی داره و امتحانات زبان تافل و بقیه امتحانات بین الملل هم هیچ وقت مربوط به یه رشته خاص نیست و عمومی هست.پس حتی کسی قصد اپلای گرفتن هم داشته باشه اگر با این امتحان زبان سنجش مشکل داشته باشه با امتحان های بین المللی هم مشکل داره.زبان خیلی مهمه و ایرانیها زبانشوننود درصد مشکل داره الان دانشجوی دکتری میشناسم یه صفحه روزنامه به زبان انگلیسی جلوش بذاری رو نمیتونه بخونه به نظرتون این زشت نیست؟؟؟به نظر من باید ضریب زبان رو از همه دروس بالاتر بذارن و نمره منفیم باید دوباره برای سالهای بعد بذارن.بدون داشتن نمره منفی اگر همهگزینه ها ر هم یک گزینه مثلا الف بزنی لا اقل بیست درصد در میاد تمام کسانی که امسال زبانشون بین بیست تا ۲۵ درصد زدن همین طوری عمل کردن و برداشتن تمام سوالاتو یک گزینه زدن و این واقعا مسخرست. فراموش نکنید زبان فقط مقاله خوندنو مقاله نوشتن نیستش
نظرت برای خودت محترمه ولی عزیزم کسی که داره apply میکنه و میخواد از ایران بره با کسی که اینجا می خواد دکتری بخونه خیلی فرق داره.....این حرفات برای کسی که میخواد از اغیران بره کاملا درسته ولی برای کسی که میخواد ایران بمونه اصلا درست نیست... حالا من یک سوال دارم ازت....البته امیدروارم رشتت کامپیوتر باشه و گرایشت معماری....من الان کسی رو میشناسم که امسال رتبش شده ۱۴ این فرد ۱۰۰% دکتری قبول میشه.....این فرد تخصصیش رو زده ۱۶ درصد...یعنی از ۴۵ سوال ۷ تا سوال درسته.... ۲۰ سوال از این ۴۵ سوال مدار منطقی بوده اگر فرض کنیم ۷ سوال درستش هم، همه از مدار منطقی بوده باشه یعنی این فرد مدار منطقی رو زده ۳۵%......حال این فرد از مهمترین دروسی که به احتمال زیاد حتی در دوران دکتری اش (به عنوان اجباریش) درس خواهد داد همین مدار منطقیه...کسی که خودش مدار منطقی رو زده ۳۵% به نظر شما می تونه اوون درس را به دانشجوهای دیگه ای درس بده؟؟؟و سوال دوم اینه که بین این مطلب و خواندن یک صفحه روزنامه انگلیسی (توجه کنید فرد داره توی ایران زندگی میکنه و روزنامه انگلیسی نیاز واجبش نیست) کدوم براش مهمتر؟؟؟
خواشحال میشم جواب بدی....
نکته بعدی اینه که معلومههههههه که زبان خیلی مهمههههههه....و منم کاملا موافقم که کسی که زبانش خوبه باید یک امتیاز نسب به دیگران داشته باشه ولی این امتیاز اندازه کنکور ارشد کافیه....من رتبه ۱ ارشد گرایش معماری سال ۸۹ هستم ولی زبان کنکور ارشدم رو ۰ زدم.....یکی از دوستام سال بعد از ما رتبش بین ۱۰ تا ۲۰/////زبانش رو ۷۸% زده بود و شاید باورت نشه مشترکش رو زیر ۲۰%... این اندازه کمک ارزش داره ولی به اندازه ای که الان توی دکتری هست واقعا ناعادلانس
نمی دونم شیوه کنکور دکتری وزارت بهداشت رو می دونین یا نه؟؟؟
واقعا قشنگهههههههههه
برای دادن کنکور یا در واقع شرکت در مصاحبه (در واقع دعوت به مصاحبه) باید نمره زبان داشته باشن....این نمره از امتحانیه که خودشون برگزار می کنن و اگر کسی بالاتر از ۴۵ بیاره می تونه توی مصاحبه شرکت کنه....امتحانشون هم فقط دروس تخصصیه... نه استعداد تحصیلی داره نه چیز دیگه...رتبشون بر اساس امتحان تخصصی میاد هر کس نمره زبان بالای ۴۵ رو از امتحان زبانی که هر ۲ ۳ ماه یکبار برگزار می کنن و فکر کنم شامل عمومی و تخصصی هستش، آورده باشه میره مصاحبه هر کس هم که نیاورده باشه نمی ره حالا می خواد رتبه ۱ شده باشه....
توی مصاحبه هم این نمره زبان جلو استاداس و اگر کسی براش مهم باشه به دانشجویی که نمره زبانش کمه(حتما از ۴۵ بیشتره)، نمره کمتری میده......
این یعنی همه باید یک حدی زبان بلد بشن...حدشم کم نیستا مثلا من مطمئنم که الان بدون خوندن برم شرکت کنم حداکثر ۳۵ میارم ولی اینطوری آدم میشینه ۲ ماه میخونه ۴۵ رو میاره بعدم کنکور تخصصیش رو میده....تموم شد....هم زبانت خوب میشه هم کسی که فقط زبانش خوبه نمیره توی دانشگاه....
قبول دارین خیلی خیلی خیلی بهتر و عادلانس؟؟؟؟