با سلام
بله من در خدمت شما و دوستان هستم.
من با سه مسئله بر خورد کردم که تاپیک بسته شده بود نتونستم بگم.
اول اینکه : مانشت اجازه ارسال دی وی دی غیر تایید شده خودش رو بهم نداد.
دوم اینکه گفته بودم هزینه هر دی وی دی ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان که کسی از دوستان بهم خبر ندادند و وقتی رفتم و خواستم بخرم قیمت ۱۰۰۰ تومان بود.
سوم اینکه اومدم برای دوستان ارسال کنم که متاسفانه سایت مانشت مدتی بالا نمی آمد.
خب به دوستان هم اطلاع رسانی شده است.
عده ای در مسافرت بودند و گفتند که بعد از سفر بفرستم براشون که خب این خلف وعده نیست که
عده ای هم هنوز بهم پاسخ ندادند. بازم قضاوت با شما
یکی از دوستان هم که هی میگه من وعده دادم و ...
خب جناب آقا فرداد یادتونه خودتون وقتی میخواستید بفرستید دقیقا همین مسئله برای منم پیش اومد حتی آقای تنهایی به طنز گفتند میترسیدم به جرم کلاه برداری ما رو دستگیر کنند.
خب زشته بنده قرار باشه اینها رو یادآوری کنم. نا سلامتی همه مون از پیچ و خم روزگار مطلعیم و می دونید که این اتفاقات برای همه پیش می آید.
نکته اینه که به دوستان پیام دادم ولی متاسفانه جوابگو نبودند و دوستی بهم گفته از ۲۱ اسفند خواستی برام بسته رو ارسال کنی و هنوز نکردی و معترض شدند.
اولا دوست خوبم چرا اینقد با لحن تند پیام می دهید؟
من قول دادم گفتم دوستان تا ۲۰ اسفند اعلام کنند. یه عده بهم پیام دادند که صبر کنید ما هم می خواهیم و منم تا ۲۶ اسفند صبر کردم ولی فقط یه نفرشون به وعده اش عمل کرد.
دوم اینکه رفتم اداره پست میگه باید کد ملی و شماره تماس فرد رو هم داشته باشید. میخواستم الکی یه چیزی بنویسم ولی خب اگه مسئله ای پیش می اومد بدتر میشد که !!!
بنابراین پیام دادم به دوستان که لطفا هرچه سریعتر کد ملی تون رو بفرستید ولی خب یه عده دلخور شدند که آقا آدرس ما رو داری کلی پول هم ازمون گرفتی کد ملی هم بیا و ....
باشه.
من می فرستم براتون. ولی فکر کنم اگه یه کم مدارا می کردید بهتر بود.
الانم که فردا تعطیله چون ۱۲ فروردینه. (اداره پست هم تعطیله)
پس فردا روز سه شنبه هم ۱۳ فروردین هست و تعطیله (اداره پست هم تعطیله)
پس روز چهارشنبه می مونه.
همونطوری که همه می دونند و چیزی نیست که فقط واسه من باشه ، من برام صرف نداره که بخاطر یک نفر برم اداره پست. پس باید همه هماهنگ بشوند. دقیقاً همین کاری که من و شما و بقیه انسانها انجام می دهند. این هم یک هفته. به نظرم نباید بیشتر بشه.
خواهش می کنم بقیه دوستان هم سریعتا اطلاعاتشون رو بفرستند.
کد ملی
چون اداره پست کد ملی رو میخواد
بجون خودم از خونمون تا اداره پست ۱۰ کیلومت راهه .
من هی رفتم برگشتم و هی رفتم و برگشتم.
ولی خب یه نفر که نیستید
باید همه رو باهم هماهنگ کنم.
خب کاش صبور بودید.
ما گفتیم در این سایت بهمون خدمت شده یه خدمت کوچولو بکنیم.
ولی خب لایق نیستم.
به هر حال منو بحل کنید