زمان کنونی: ۱۶ آذر ۱۳۹۸, ۰۶:۰۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

سوال در مورد asp.net

ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۰۲:۴۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ، توسط Eternal.)
Star سوال در مورد asp.net
سلام به همه دوستای گلم
دوستان میخواستم بدونم کسی هست که asp.net خوب بلد باشه؟؟؟ آخه من پروژه پایانی طراحی وب برداشتم[تصویر:  170621_1_1379084881.gif]
حالا چندتا سوال دارم،لطفا اگه بلدین کمک کنید..Huh
اول اینکه این امکان تو asp.net هست که مثلا من یه عکسی گذاشتم تو صفحه میخوام وقتی ماوس میره روش عکس کمی بزرگ بشه ( رویدادی واسه mouse over)؟؟؟ چجوری؟
یا مثلا روی یه text بایستم ، text یه خورده بره بالا؟

و دوم اینکه میخوام یه scroll bar باشه که داخلش عکس های کوچیکی داشته باشه و وقتی نوار رو میکشیم پایین بقیه عکسها دیده بشه.

Heart زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست Heart
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۰۴:۲۱ ب.ظ
RE: سوال در مورد asp.net
در خصوص مورد اول کافیه یک سرچ تو یک موتور جستجو بزنید در مورد اسکریپتهای جاوا برای رویدادهای ماوس اور
در خصوص مورد دوم باید از کنترل "panel" با طول و عرض مشخص و تنظیمات ScrollBars دلخواه (هرکدوم غیر از none) استفاده کنید و با استفاده از کنترلی مثل دیتا لیست اتصال به سورس تصاویرتون برقرار کنید در این صورت تصاویر داخل پنل اگر از طول و عرض پنل بزرگتر باشند اسکرول پنل فعال میشه
موفق باشید
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Eternal
ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۰۴:۴۶ ب.ظ
RE: سوال در مورد asp.net
(۱۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:  جاوا
جاوا اسکریپت
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: azad_ahmadi
ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۰۷:۳۷ ب.ظ
سوال در مورد asp.net
سلام

به نظرم برای رفع مشکلتون و شروع پروژتون یکسری فیلمهای آموزشی asp.net که توی بازار هم زیادهست خریداری کنید Smile

زندگی قانون باورها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش که لایق بهترینهایی.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Eternal
ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۰۸:۴۱ ب.ظ
RE: سوال در مورد asp.net
در ادامه صحبت دوستمون اگر به سایت asp.net هم سر بزنید فیلم های جامعی داره که می تونید دانلود کنید . هر چند زبان اصلی هست اما بسیار ساده توضیح داده .
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Eternal
ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۰۹:۴۹ ب.ظ
سوال در مورد asp.net
هیچ کاری نیست که نشه کرد توی asp.net .
برای اکثر کارهایی که معمول هست component های اماده ای هست که شما باید یاد بگیرید که چطور از اونها استفاده کنید . وقت بزارید و یک ماه خوب با سوراخ سنبه های asp اشنا بشید بعد پروژه تون رو شروع کنید . اگه تجربه برنامه نویسی وب با زبان های دیگه رو داشته باشید خیلی زود راه میفتید . وگرنه یه کم زمان میبره .
کتاب های خوبی در سایت persiadevelopers.com هست که میتونه مورد استفاده شما قرار بگیره . البته زبان اصلی هستند.

انقدر شکست میخورم تا راه پیروزی را یاد بگیرم
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۱۱:۲۹ ب.ظ
سوال در مورد asp.net
(۱۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ)Nima Masghadi نوشته شده توسط:  برای اکثر کارهایی که معمول هست component های اماده ای هست که شما باید یاد بگیرید که چطور از اونها استفاده کنید . وقت بزارید و یک ماه خوب با سوراخ سنبه های asp اشنا بشید بعد پروژه تون رو شروع کنید . اگه تجربه برنامه نویسی وب با زبان های دیگه رو داشته باشید خیلی زود راه میفتید . وگرنه یه کم زمان میبره .
کتاب های خوبی در سایت persiadevelopers.com هست که میتونه مورد استفاده شما قرار بگیره . البته زبان اصلی هستند.

من خودم تو دوره کاردانی asp.net رو خوندم ولی نه در این حد که جوابگوی نیازهای من در این دوره باشه( استارتش خورده) Smile
برنامه نویسیم هم خوبه.
فقط نمیدونم این امکان رویداد mouse over چجوریاست؟ اصلا هست یا نه؟

(۱۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۴:۲۱ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:  در خصوص مورد دوم باید از کنترل "panel" با طول و عرض مشخص و تنظیمات ScrollBars دلخواه (هرکدوم غیر از none) استفاده کنید و با استفاده از کنترلی مثل دیتا لیست اتصال به سورس تصاویرتون برقرار کنید در این صورت تصاویر داخل پنل اگر از طول و عرض پنل بزرگتر باشند اسکرول پنل فعال میشه

منظور من این نبود که عکس بزرگ باشه و اسکرول بیاد!!!!
منظورم اینه که یه امکانی مثل textarea که توش عکسهای کوچیک (مثلا ده تا) بذاریم و امکان کلیک هم داشته باشه...
آخه من واسه این مشکلم تو نت چی رو سرچ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Heart زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست Heart
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۱۱:۳۶ ب.ظ
RE: سوال در مورد asp.net
بله امکان ماوس اور هست . با جاوا اسکریپت خیلی کارا میشه کرد . به راحتی هم می تونید در asp.net دستوراتش رو اضافه کنید.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال:
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۱۱:۴۰ ب.ظ
RE: سوال در مورد asp.net
بدنبال اسکین های جی کوئری بگردی پیدا می کنی از این جور توابع زیاد توی نت هست

یک روز نسیم خوش خبر می آید
بس مژده به هر کوی و گذر می آید
عطر گل عشق در فضا می پیچد
می آیی و انتظار سر می آید
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Eternal
ارسال: #۱۰
۱۰ فروردین ۱۳۹۲, ۱۱:۴۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ب.ظ، توسط good-wishes.)
RE: سوال در مورد asp.net
روشی که گفتم راه حل مشکل شماست مثالم رو تعمیم بدید. به عنوان مثال شما می خواهید در لحظه اول ۵ ردیف عکس نمایش داده بشه بعد کاربر با اسکرول که بیاد پاین ردیف های بعدی رو ببینه دیگه . در این صورت ارتفاع دیتا لیست شما از پنل بیشتر خواهد شد پس شما خاصیت scrolling پنل رو رو vertical تنظیم می کنید و با توجه به ارتفاع عکس هاتون محاسبه می کنید و سایز مناسب به پنل میدید که فقط به اندازه ارتفاع چند ردیف اول باشه در این صورت اسکرولتون فعال میشه.
امتحان کنید متوجه می شید

می تونید برای ماوس اور مثلا اینو سرچ کنید :
how to add a mouse over event to an image in asp.net

اینم چند تا لینک کمکی در خصوص استفاده از جاوااسکریپت در asp.net
-
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

-
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

-
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Eternal
ارسال: #۱۱
۱۱ فروردین ۱۳۹۲, ۱۲:۳۳ ق.ظ
RE: سوال در مورد asp.net
(۱۰ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط:  می تونید برای ماوس اور مثلا اینو سرچ کنید :
how to add a mouse over event to an image in asp.net

دستتون درد نکنه دیگه تا این حد هم پرت نیستم!!!!
موضوع سرچ دومم رو میگفتم.
ممنون از بابت لینکها........................

ولی اگه کسی بلده لطفا کدهاشو راهنمایی کنه، چون تو اغلب سایتها که کدهارو گذاشته من کپی میکنم تو ویژوال ، خطا میده..
مثلا: این کد
کد:
<Script type="Javascript">
function visible()
{
    document.getElementById("Label4").visible = false;
}
</script>
<asp:label id="Label1" runat="server" text="Hiiii Prashant" onmouseover="visible();"></asp:label>
<asp:label id="Label4" runat="server" text="Hiiii Prashant"></asp:label>
function visible رو نمیشناسهHuh

Heart زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست Heart
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۱۲
۱۱ فروردین ۱۳۹۲, ۰۳:۳۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ، توسط good-wishes.)
RE: سوال در مورد asp.net
دوست من ، من قصد جسارت خدمت شما نداشتم !!! ببخشید دقت نکردم که برا مشکل دوم دارید می گید چی سرچ کنید . اما هنوز هم معتقدم راه حلی که برا مشکل دوم گفتم مشکل شما رو حل می کنه اگر گنگ توضیح دادم بفرمایید تا بیشتر توضیح بدم.
برای ماوس اور تغییرات زیر رو اعمال کنید مشکلتون حل میشه :
کد:
<script language="javascript" type="text/javascript">
        function onover() {
            document.getElementById('<%=Label1.ClientID%>').style.display = "inline";
        }
        function onout() {

            document.getElementById('<%=Label1.ClientID%>').style.display = "none";
        }

    </script>

<asp:Label ID="Label1" runat="server" Text="show" onmouseover="javascript:onover();"
            onmouseout="javascript:onout();"></asp:Label>

معمولا برای تغییر ظاهر کنترل ها از css استفاده میشه
این مثال هم در نمونه ای از تغییر ظاهر در ماوس اور به وسیله style هست که میتونید در فایل css جدا هم استفاده کنید
کد:
<head runat="server">
    <title></title>
    <style type="text/css">
        .DefaultStyle
        {
            background-color: Green;
        }
        .HoverStyle
        {
            background-color: Purple;
        }
    </style>
</head>
<body>

    <script language="javascript" type="text/javascript">

        function visible() {

            document.getElementById('<%=Label4.ClientID%>').style.display = 'none';
        }
        function hide() {

            document.getElementById('<%=Label4.ClientID%>').style.display = 'inline';
        }
    </script>

    <form id="form1" runat="server">
    <div>
        <asp:Label ID="Label1" runat="server" CssClass="DefaultStyle" onmouseover="javascript:visible();this.className='HoverStyle';"
            onmouseout="javascript:hide();this.className='DefaultStyle'">Hiiii Prashant</asp:Label>
        <asp:Label ID="Label4" runat="server" Text="Hiiii Prashant"></asp:Label>
    </div>
    </form>
</body>
۱
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Eternal
ارسال: #۱۳
۱۲ فروردین ۱۳۹۲, ۱۲:۴۵ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲ فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ق.ظ، توسط azad_ahmadi.)
RE: سوال در مورد asp.net
(۱۱ فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط:  دوست من فقط مواظب باشید کلا عکس هاتون اگه داینامیک هستش و تعدادشون ممکنه زیاد بشه اونا رو درون دیتابیس ذخیره نکنین.گر چه که من حتی بهتون پیشنهاد میکنم کلا هیچ فایل تصویری رو داخل دیتابیس ذخیره نکنین!
""علی جان یادته برای طراحی وب چکارا می کردیمBig Grin . ای یادش بخیر، البته بگم که ما آدرس عکس رو تو دیتا بیس ذخیره می کردیم"".
هروقت اسم درس طراحی صفحات وب رو می برن من خنده م می گیره Big Grin

ای درد توام درمان در بستر ناکامی .... ای یاد توام مونس در گوشه تنهایی
در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم ... لطف آن چه تو اندیشی حکم آن چه تو فرمایی
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: alirrrrrr
ارسال: #۱۴
۱۲ فروردین ۱۳۹۲, ۰۱:۰۴ ق.ظ
RE: سوال در مورد asp.net
(۱۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۴۲ ب.ظ)Eternal نوشته شده توسط:  سلام به همه دوستای گلم
دوستان میخواستم بدونم کسی هست که asp.net خوب بلد باشه؟؟؟ آخه من پروژه پایانی طراحی وب برداشتم[تصویر:  170795_1_1379084821.gif]
حالا چندتا سوال دارم،لطفا اگه بلدین کمک کنید..Huh
اول اینکه این امکان تو asp.net هست که مثلا من یه عکسی گذاشتم تو صفحه میخوام وقتی ماوس میره روش عکس کمی بزرگ بشه ( رویدادی واسه mouse over)؟؟؟ چجوری؟
یا مثلا روی یه text بایستم ، text یه خورده بره بالا؟

و دوم اینکه میخوام یه scroll bar باشه که داخلش عکس های کوچیکی داشته باشه و وقتی نوار رو میکشیم پایین بقیه عکسها دیده بشه.
اینا که هیچ کدوم ربطی به امکانات asp.net نداره اینا همه با html و جاوا اسکریپته و css.
خیلی هم راحته.
برای اینجور کارای کوچیک بهتره که از کامپونتای سنگین آماده استفاده نکنید و خودتون بنویسید!
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: Eternal , good-wishes


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دو سوال در مورد درخت BST(درخت جستجوی دودویی) امیدوار ۲ ۷۹۸ ۰۷ مهر ۱۳۹۸ ۰۶:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: hamzadebaroon
  سوال در مورد دروس جبرای و چارت ارشد کامپیوتر/هوش دانشگاه تهران imali ۱ ۱۲۹ ۰۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  دعوت به همکاری برنامه نویس mvc .net Masoud_9574 ۰ ۲۳۲ ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Masoud_9574
  سوال در مورد منبع و دروس آزمون استخدامی mostafa272 ۳ ۸۷۱ ۰۱ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۷ ق.ظ
آخرین ارسال: majidnourirad10
  سوال در مورد دانشگاه آزاد قزوین, ارشد شبکه های کامپیوتری networki ۰ ۳۲۸ ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: networki
  سوال در مورد دانشگاه آزاد قزوین, ارشد شبکه های کامپیوتری networki ۰ ۴۷۶ ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: networki
  سوال در مورد شهریه نوبت دوم شهید بهشتی و خوابگاه Shine_20 ۱ ۹۸۰ ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۰۷:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: Iranian Wizard
  سوال مهم و فوری در مورد انتخاب رشته siiib70 ۲ ۸۶۰ ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۵:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: siiib70
Smile سوال در مورد دانشگاه وزارت اطلاعات Zzeynab ۰ ۶۶۰ ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Zzeynab
  سوال هایی در مورد آزمون ارشد vanasis ۲ ۴۴۲ ۰۲ فروردین ۱۳۹۷ ۰۳:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: vanasis

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?


نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close