(۰۴ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ب.ظ)sahar121 نوشته شده توسط: خوب تیپ سوالات آزاد:
محاسبات: انتگرال گیری ذورنقه-سیمپسون- روش نیوتون در فصل ۲ پوران- مجموع مکعبات... و درون یابی با پیشرو پسرو
گسسته:رابطه بازگشتی با جاگذاری-شبکه-لاتیس glb lub- دور و مسیر هامیلتونی و اویلری-
پایگاه:Select .. جامعیتها و روابط- وابستگی تابعی-
الگوریتم:همیشه جستجوی بزرکترین و کوجکترین خانه میاد با فرد یا زوج عنصر- اندازه الگوریتم با استفاده از For وو اندازه الگوریتم با امگا و بتا و ... پریم و کروسکال
ساختمان: هم مثل پایگاه... جستجوها میاد جستجو سریع درجی هیپ ادغامی اونم فقط پیچیدگیش... برنام میدن اندازه میخوان... گراف میدن—
سیستم عامل- الگوریتم rr الگوریتم صف زمانبندی چندگانه...سمافور..که میکن آیا همه شرایط رو ارضا میکنه یا نه ازین مدل... و اینکه در مورد جدول صفحه چه تعداد مقدار داره.ووچند سطحیه... اندازه جدول و ازینا....
مدار: اینکه یه مداری که میگن جه چیزی رو شمارش میکنه.. کاهش جدول که تو فصل ۷ هست... و همچنین دیکدر و انکدرو ماکس و ماکسی پلییری که یه خطوطش ورودیه....
نظریه: از مستقل از متن... تشخیص مستقل- منظم و وابسته به متن....
بقیه رو هم نمیدونم!!!!
اگه مسخره بود ببخشید
وای عقبم من پاشم برم بخونم ۳ روزه دس نزدم..
اولا خیلی ممنون هستم سحر خانوم
یک چیز مهم خواستم بگم نمیدونم شما چجوری برداشت کردین ولی اگه یه نگاه مختصر بندازید شاید متوجه بشوید
این بحث ها کاملا درست شما به تمامی سال ها نگاه کردین و اینارو گفتین و من هم با شما موافقم و کاملا درست هستند ولی
خواهشا همه دوستان توجه داشته باشند که این سوالا مباحث مربوط به کل این سالهاست و نمیتونه معیار خوبی باشه
شاید بگید دانشگاه آزاد روالش اینجوری هست که از سوالهای قبل میده
فکر کنم اگه سوالهای ۹۱ رو با سوالهای ۹۰ مقایسه کنید همه چیز دستتون میاد که اینجوری نیست نمیدونم چی باعث شده روال سوالات ۹۱ بکلی عوض شده
شاید از این مطالب و بخش های بالا فق یکی دو سوال اومده باشه
برای سالهای ۸۹ و ۹۰ اگر سوالهای سال قبل را می خواندید بالای ۵۰ درصد میزدی چون اکثرا همونا بودند
ولی در سال ۹۱ این روال عوض شد سوالها یکم قیافیه سالهای ۸۰ تا ۸۴ رو بخود گرفتند و یکمم متفاوت تر از اون
وسوالهای بود که حتی از سوالهای سراسری هم به مراتب سختر بود
در تفسیر سوالهای ۹۱ میتوان گفت بطور کلی ۴۰ آسان ۴۰ متوسط ۱۰ سخت ۱۰ درصد هم فراتر از سخت
نظره بنده رو بخوایی چون روال ۹۱ فرق کرده سوالهای سال ۹۱ رو چند بار بخوانید و حل کنید بیشتر بها بدید
خواستم بگم زیاد قابل تکیه نیستن چون روال فرق کرده ولی در کل میشه ۲۰ % از سوالهای آزاد رو باتوجه به سوالهای سال قبل کنار گذاشت و ۲۰ % هم یعنی ترازی بین ۶۰۰۰-۵۷۰۰ و این یعنی میشه تویه تکمیل ظرفیت قبول شد
بنده یک در خواست دارم هرکی اطلاع داره یا میتونه از یه منبع رسمی بپرس که آیا تکمیل ظرفیت بهمن امسال هم وجود خواهد داشت یا نه ممنون میشم