(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ)aatwo نوشته شده توسط: دوسته گرامی تنظیمات مرورگر چه ربطی به مسنجر داره مگر اینکه تنظیمات مسنجرت رو دستکاری کنی مرورگر یک نرم افزار جداست یاهو مسنجر هم یک نرم افزار جداست در حالت عادی ربطی به تنظیمات مرورگرت نداره مگه اینکه خودت تنظیم کنی
حتی شما دو تا مرور گر رو سیستمت باشه مثله اپرا و اینترنت اکسپلورر قسمت تنظیمات پورت اکسپلورر رو ببند مگه اپرا هم از کار میوفته!!!!!!!!!!!!!!!!!۱
پیش فرضش همون connect directly to internet است مگه اینکه خودتون تغییر داده باشید زمانی که از قسمت پروکسی اون استفاده کنید اونوقت از تنظیمات اینترنت اکسپلورر استفاده میکنه وگرنه در حالت عادی ربطی به تنظیمات مرورگرت نداره مگه اینکه خودت تنظیم کنی
شما خط اخر حرفم رو با دقت نخوندید گفتم اگه یاهو به اون شکل باشه باید بری غیر فعالش کنی
پس اگه یاهو دستکاری شده باشه به مرورگر ربط پیدا میکنه
و در مورد اینکه مرورگرها با هم ارتباط ندارن باید بگم
شما کروم و اینترنت اکسپلورر رو با هم تست کن میبینی هر دو از تنظیمات پروکسی ویندوز استفاده میکنن یعنی اگه توی IE
با زدن دکمه LAN Setting پروکسی ست کنین وقتی برین تو کروم برای ست کردن پروکسی دقیقا همون پنجره رو براتون میاره
و در مورد opera an ie هم باز به هم ربط دارن
(۲۴ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۹ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: نسخه ۱۱/۵ رو دارم ولی بازم sign in نمی شه! با هیچ یوزری نمی تونم وارد شم! خطا که میده میگه احتمالا مشکل از internet connection هست ولی من مشکلی نمی بینم! ضمن این که وارد ایمیل می شه و از تو ایمیل هم می شه با مسنجر کار کرد ولی خود نرم افزارش کار نمی کنه!
شما حتما تنظمات پراکسی تمام مرورگرهاتون رو چک کنید و همه رو غیر فعال کنید
البته یه نکته:
این چیزی که من میگم برای زمانی هست که شما در مقابل لاگین شدن به پیغامی مبنی براینکه "شما به اینترنت وصل نیستید و اتصالات رو چک کنید" برمیخورید
اگه این بود حتما تنظیمات پراکسی تمام مرورگر ها رو غیر فعال کن حتی اگه مقداری نگرفته باشن
خدانگهدار