(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ب.ظ)freidoony نوشته شده توسط: طبق تعریف زیر ۱۰۵ می شه گزینه ۳ چون اشتراک سه جدول برابر D است و D هم به هیچ کدوم از جداول وابسته نیست
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با یه مثال ساده هم می شه به این نتیجه رسید فرض کنید جدول r به شکل زیر باشه که تمام وابستگی ها تو اون رعایت شده
A B C D
۱ ۲ ۴ ۸
۲ ۲ ۴ ۸
۳ ۱ ۷ ۹
۵ ۶ ۷ ۹
۶ ۷ ۸ ۹
حال اگه طبق گزینه ۳ این جدول رو به سه جدول r1 و r2 و r3 به شکل زیر تبدیل کنیم
A D
۱ ۸
۲ ۸
۳ ۹
۵ ۹
۶ ۹
B D
۲ ۸
۱ ۹
۶ ۹
۷ ۹
C D
۴ ۸
۷ ۹
۸ ۹
حالا این سه جدول رو با هم الحاق می کنیم جدول زیر بدست میاد
A B C D
۱ ۲ ۴ ۸
۲ ۲ ۴ ۸
۳ ۱ ۷ ۹
۳ ۱ ۸ ۹ ***
۳ ۶ ۷ ۹ ***
۳ ۶ ۸ ۹ ***
۳ ۷ ۷ ۹ ***
۳ ۷ ۸ ۹ ***
۵ ۱ ۷ ۹ ***
۵ ۱ ۸ ۹ ***
۵ ۶ ۷ ۹
۵ ۶ ۸ ۹ ***
۵ ۷ ۷ ۹ ***
۵ ۷ ۸ ۹ ***
۶ ۱ ۷ ۹ ***
۶ ۱ ۸ ۹ ***
۶ ۶ ۷ ۹ ***
۶ ۶ ۸ ۹ ***
۶ ۷ ۷ ۹ ***
۶ ۷ ۸ ۹
می بینیم که جدول بدست آمده با جدول r متفاوته و یک سری رکورد های جدید اضافه شده که با علامت ستاره مشخص کردم پس جواب همون گزینه ۳ است
حالا اگه این مثال رو با تجزیه های گزینه های دیگه انجام بدین می بینین که جدول حاصل با جدول r برابره
من خودم زدم گزینه ۴ اشتباهم این بود که جدولی برای مثال انتخاب کردم که همه وابستگی ها رو رعایت نمی کرد
Let R = (A, B, C, D) be the relation schema, with A, B, C and D attributes.
Let F = { A -> BC } be the set of functional dependencies.
Decomposition into R_1 = (A, B, C) and R_2 = (A, D) is lossless under F
اینه دیگه؟
خوب طبق همین می ریم جلو
۱)A->B
پس
(R2(A,C,D
(R1(A,B
حالا R2 یکبا ر دیگه تجزیه می کنیم
چون A->B , B->C داریم به این می رسیم A->C پس
R2 به ۲ تبدیل می شود
( R3(A,C و (R4(A,D
فقط از تعریف استفاده کردم
پس ۲ درسته
(۲۲ بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ب.ظ)lvlina_r نوشته شده توسط: (21 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۲۵ ب.ظ)good-wishes نوشته شده توسط: دست رو دلم نذار که خونه . به قول داوود زییییییییی تو سریال دزد و پلیس : خیلیییییییی ممنونم از استدلال بسیار زیبای شما . اما منم همین الان خیلی فکر کردم دیدم ما یک اشتباه بزرگ کردیم دوست عزیز و اون این بود که نوشته بود فرزندان کسانی که پدر داشته باشند نه اینکه فرزندانی که پدر داشته باشند .و من اشتباه خوندم و اشتباه زدم و در نتیجه در کمال تاسف گزینه فرزندان درست هست.
واااااااااااااااااااااااااااای
منم اشتباااااااااااااااااااه خوندم... (((
اشتباهام داره یک یکی زیاد می شه
به نظرم گزینه فرزندان اشتباه چون فرزند از مادر هم ممکن پس گزینه درست وجود ندارد و بهترین جواب اینه : "فرزندانی که پدر داشته باشند" که تو گزینه ها نیست شاید منظور طراح سوال گزینه ۳ بوده اشتباه گفته شایدم همون ۱ که بازم اشتباه است.