بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - good-wishes - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
سوالاش دقیق یادم نیست اما من اینا رو زدم سوال ۱۰۲ : گزینه ۴ : X در صورتی که فرزند داشته باشد ۱۰۳ : گزینه ۳ : فرزندانی که پدر دارند ۱۰۴ : گزینه ۳ : C->E ۱۰۵ : گزینه ۴ : هیچ کدام. به نظرم پایگاه خیلی تمیز سوال داده بود. دستش درد نکنه |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - saeid1389 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ
منم همینارو زدم |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - Payam92 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
سوال چهارم چرا میشد هیچکدام؟ |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - masoud.bala - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۱۶ ب.ظ)saeid1389 نوشته شده توسط: منم همینارو زدم همیناست شک نکنید من فقط سوال آخر را نفهمیدم |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - good-wishes - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ ب.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: سوال چهارم چرا میشد هیچکدام؟چون روابط از هم دیگه منتج می شدن. |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - mehrdadsecret - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۵۵ ب.ظ
منم ۲ تای اول رو همینارو زدم اون۲ تا دیگه رو شک داشتم!نزدم |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - teacherpc - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ
سوال ۱۰۲ : X در صورتی که فرزند داشته باشد ۱۰۳ : گزینه : فرزندان ۱۰۴ : گزینه ۳ : C->E من اینا رو زدم |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - freidoony - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۲ ب.ظ
سوال ۱۰۳ می شد فرزندان نه فرزندان کسانی که پدر داشتند |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - ariazad - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط: سوالاش دقیق یادم نیست اما من اینا رو زدممنم همینا زدم |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - arta.66 - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
بچه ها به یک نکته مهم توجه نکردین توو اون سوال میشد فرزندان!! دلیلشم خیلی سادست بانک ما اصلا توانایی پیدا کردن جد و نوه رو نداره!!! این ساختار اصلا توو مدل رابطه ای وجود نداره!!! همون سوال سال پیش بود منظور طراح ولی به یه زبان دیگه من کد دفترچم B بود اینم جوابام ۱۰۲- ۳ ۱۰۳- ۱ ۱۰۴- ۳ ۱۰۵- دیگه مخم نمی کشید بخونمش پاشدم |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - sellena - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۶ ب.ظ)teacherpc نوشته شده توسط: سوال ۱۰۲ : X در صورتی که فرزند داشته باشد منم همیناروزدم |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - good-wishes - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: بچه ها به یک نکته مهم توجه نکردین توو اون سوال میشد فرزندان!! دلیلشم خیلی سادست بانک ما اصلا توانایی پیدا کردن جد و نوه رو ندارهبه قابلیت بانک کار نداریم. یا یعنی می گید نکته رو تو سوال گفته بود؟ جواب کوئری اینطوری تفسیر میشه چون اول لیست پدرها رو می آورد |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - damavand_kellap - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:دوست عزیز برای اینکه پیوند جدولا رو در بیاریم اول باید به پرسش سمت چپ جواب بدیم و جواب پرسش سمت چپ میشد ID افرادی که تو رابطه ارتباط دارای پدر بودن و شرط پیوندم میگه اونایی که ID شون برابر ID پرسش سمت چپه رو تو نتیجه بیار که جواب کلی میشه مشخصات افرادی که پدر دارن نظرتون چیه؟(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: بچه ها به یک نکته مهم توجه نکردین توو اون سوال میشد فرزندان!! دلیلشم خیلی سادست بانک ما اصلا توانایی پیدا کردن جد و نوه رو ندارهبه قابلیت بانک کار نداریم. یا یعنی می گید نکته رو تو سوال گفته بود؟ |
RE: بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - good-wishes - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:شمام که دارید حرف ما رو میزنید ! فرزندانی که پدر دارند !پس تو چی با هم اختلاف داریم؟(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:دوست عزیز برای اینکه پیوند جدولا رو در بیاریم اول باید به پرسش سمت چپ جواب بدیم و جواب پرسش سمت چپ میشد ID افرادی که تو رابطه ارتباط دارای پدر بودن و شرط پیوندم میگه اونایی که ID شون برابر ID پرسش سمت چپه رو تو نتیجه بیار که جواب کلی میشه مشخصات افرادی که پدر دارن نظرتون چیه؟(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: بچه ها به یک نکته مهم توجه نکردین توو اون سوال میشد فرزندان!! دلیلشم خیلی سادست بانک ما اصلا توانایی پیدا کردن جد و نوه رو ندارهبه قابلیت بانک کار نداریم. یا یعنی می گید نکته رو تو سوال گفته بود؟ |
بررسی سوالات پایگاه داده مهندسی کامپیوتر ۹۲ - damavand_kellap - 20 بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:نه من منظورمبه نفر قبلی بود پستشو پیدا نکردم واسه همین رو پست شما نقل قول کردم :دی(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۲ ب.ظ)damavand_kellap نوشته شده توسط:شمام که دارید حرف ما رو میزنید ! فرزندانی که پدر دارند !پس تو چی با هم اختلاف داریم؟(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۲۶ ب.ظ)mmoharrer نوشته شده توسط:دوست عزیز برای اینکه پیوند جدولا رو در بیاریم اول باید به پرسش سمت چپ جواب بدیم و جواب پرسش سمت چپ میشد ID افرادی که تو رابطه ارتباط دارای پدر بودن و شرط پیوندم میگه اونایی که ID شون برابر ID پرسش سمت چپه رو تو نتیجه بیار که جواب کلی میشه مشخصات افرادی که پدر دارن نظرتون چیه؟(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: بچه ها به یک نکته مهم توجه نکردین توو اون سوال میشد فرزندان!! دلیلشم خیلی سادست بانک ما اصلا توانایی پیدا کردن جد و نوه رو ندارهبه قابلیت بانک کار نداریم. یا یعنی می گید نکته رو تو سوال گفته بود؟ حالا به نظر دوستان جوابم درسته یا نه؟ |