چقدر تاپیکای خسته نباشید داریم ...........
چند نفر از دوستان گرامی هم در یاهو بمن گفتن که بد امتحان دادند . واقعا" بچه های درسخونی هم بودند و خیلی زحمت کشیدند . ببینید درسته خیلی زحمت کشیدین ولی :
اولا" فعلا" چیزی معلوم نیست. حتی سوال و کلید هم که میزنن بعضی وقتها بعضیها نتایج عجیبی هم مثبت و هم منفی میگیرند . پس خیلی نا امید شدن از زندگی و تلاش معنایی نمیده.
ثانیا" ماهیت این کنکور افتضاح چیزی غیر از این نیست. اینکه وضعیت یکسال آینده و ۴-۵ سال درس خوندن پشت سرش را ظرف سه چهار ساعت در یک روز تست کنند واقعا" منصفانه نیست. اونم با تست ۴ گزینه ای. اونم با تستایی که تو سی چهل تا تست ده بیست درصدش غلط غلوطه یا جوابش نیست یا یه چیزیش جا افتاده یا ...
ثالثا" دوستان عزیز ماشاا... همه جوان هستید و فرصت زیاد دارید. امسال هم نشد سال دیگه هست. میدونم که زحمت کشیدین ولی گاهی تا نزدیک هدف دست مون میرسه ولی یه سال برای همون ۵-۶ سانت که با دستمون فاصله داشته باید صبر کنیم. فقط مهم اینه که اینایی که خوندین یادتون بمونه و مهارتتون بیشتر بشه و نخواهید از صفر شروع کنید.
رابعا" هزاران نفر رفتن تو بهترین دانشگاهها و فارغ التحصیل شدن و اومدن بیرون. اتفاق خاصی هم نیافتاده.بعضی هم دو سه سال زودتر و دو سه سال دیرتر.شما هم میرید و می بینید ایشالا!!!
من یه دوستی دارم که فکر کنم سال هشتمه امتحان میده ولی متعهد به تامین هزینه های خانواده است و با اینکه خیلی عاشق درس خوندنه ولی فرصتش را نداره. شبها فقط میخونه.اینم گاهی یهویی دو هفته فاصله میافته چون مادرش مریضه.بعضی سالها تا رتبه سیصد هم اومده ولی میگه فقط دانشگاه خوب.
پس اینقدر ناراحت نباشید دنیا به آخر نرسیده.
یکی از بچه ها یکساعت پیش میگفت وقتی برادرم جلوی درب ورود پرسید چی شد میخواستم بزنم تو گوشش!!!
بخدا اینقدر مهم نیست که فکر میکنید .
من هم به همه خسته نباشید میگم.