۰
subtitle
ارسال: #۱

اشکال از زمانبند کار(آزمون پارسه)
دوستان عزیز این جمله درسته یا غلط؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید!
"تصمیم گیری در مورد اینکه کدام فرایند در حافظه بارگذاری شود از وظایف زمانبند کار در سیستم عامل است."
مرسی
"تصمیم گیری در مورد اینکه کدام فرایند در حافظه بارگذاری شود از وظایف زمانبند کار در سیستم عامل است."
مرسی
۰
ارسال: #۲

RE: اشکال از زمانبند کار(آزمون پارسه)
فکر می کنم باید درست باشه این زمانبند کارهمون زمان بند پذیرش هست که در واقع برای کار از راه رسیده یک فرآیند ایجاد می کنه و اون رو وارد صف می کنه و تصمیم می گیره که کدوم فرایند باید وارد حافظه بشن.(در حافظه بارگذاری بشه)
حالا ممنون می شم دوستان دیگه نظر بدهند!!
حالا ممنون می شم دوستان دیگه نظر بدهند!!
۰
ارسال: #۳

(۳۰ دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: فکر می کنم باید درست باشه این زمانبند کارهمون زمان بند پذیرش هست که در واقع برای کار از راه رسیده یک فرآیند ایجاد می کنه و اون رو وارد صف می کنه و تصمیم می گیره که کدوم فرایند باید وارد حافظه بشن.(در حافظه بارگذاری بشه)مرسی دوست عزیز!منم واسه همین بارم سواله که چرا پارسه در سوال زیر اینجوری توضیح داده!ممنون میشم اگه کسی متوجه میشه راهنمایی کنه....
مرسی
ارسال: #۴

(۳۰ دى ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:سلام به جمع(30 دى ۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ ب.ظ)kati نوشته شده توسط: فکر می کنم باید درست باشه این زمانبند کارهمون زمان بند پذیرش هست که در واقع برای کار از راه رسیده یک فرآیند ایجاد می کنه و اون رو وارد صف می کنه و تصمیم می گیره که کدوم فرایند باید وارد حافظه بشن.(در حافظه بارگذاری بشه)مرسی دوست عزیز!منم واسه همین بارم سواله که چرا پارسه در سوال زیر اینجوری توضیح داده!ممنون میشم اگه کسی متوجه میشه راهنمایی کنه....
مرسی
ببینید دوستان ۳ تا زمانبند داریم کوتاه مدت ، میان مدت ، بلند مدت
کوتاه مدت که میدونیم همون مبادله بین cpu و ram هستش چون باید سریع انجام بشه و همون الگوریتم های معروف که صب تا شب سوالارو حل میکنیم جزشونه
میان مدت واسه اوردن کار از دیسک به حافظه یا همون رم هستش که این مورد نظر مورد ۴ این سوال بوده
زمان بند آخر که زمانبند بلند مدت یا زمان بند کار هستش واسه اوردن به دیسک هستش یعنی تازه اینجا job ساختیم
حالا بگید بینم درست گفتم یا نه!
۰
ارسال: #۵

(۰۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ)fsi2013 نوشته شده توسط: میان مدت واسه اوردن کار از دیسک به حافظه یا همون رم هستش که این مورد نظر مورد ۴ این سوال بودهمرسی دوست عزیز اما به نظر من سوال ابهام داره!
زمان بند آخر که زمانبند بلند مدت یا زمان بند کار هستش واسه اوردن به دیسک هستش یعنی تازه اینجا job ساختیم
حالا بگید بینم درست گفتم یا نه!
اگر منظورش انتقال فرایند های مبادله شده به حافظه باشه بله حق با شماست!
اما اگر فرایندهایی رو در نظر بگیریم که تازه در حال ایجاد هستند پس وظیفه بار گذاری اونها با زمانبند کار هستش!
اما در کل حق با شماست چون کلا ۹۰%مواقع بارگذاری در مورد فرانید های Suspend شده مطرح میشه که وظیفه زمانبند میان مدت(حافظه) هستش.
بازم مرسی
۰
ارسال: #۶

چون تاکید کرده بارگذاری به حافظه و منظور از حافظه همون RAM هستش چون به بحث دیسک و حافظه جانبی و ثانویه جداست البته میدونید خودتون
من واسه این میگم درسته که بحث حافظه اصلی رو داشته خواهش میکنم موفق باشید
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
من واسه این میگم درسته که بحث حافظه اصلی رو داشته خواهش میکنم موفق باشید
اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close