(۱۸ دى ۱۳۹۱ ۰۵:۴۲ ب.ظ)leila_s نوشته شده توسط: از همه دوستان خوبم به خاطر درک و دلداری وهمدردی که انجام دادن ممنونم.امیدوارم همتون هرجایی هررشته ای که برین موفق باشین به خدا وقتی من روز اول خبر قبولی دوستان حتی با ترازهای پایین رو شنیدم خوشحال شدم چون اعتقاد دارم جوان ایرانی هم حق داره مثل همه جوانای دنیا بدون دغدغه استرس بدون اینکه پشت درهای کنکور افسردگی بگیره اشک بریزه بدون اینکه سر برگزاری کنکور موقع اعلام نتایج از استرس قلبش بیاد تو دهنش وبعد وقتی خبرمردودی اش روشنید فکر کنه دنیا به آخررسیده ویه مدت درهاروبه روی خودش ببنده وتوخودش بره،راحت بتونه بره دانشگاه واین همه فشار عصبی نکشه .خوشحالم همه قبول شدن.به حال خودم غبطه خوردم گفتم کاش نمی رفتم تبریز کاش مریض نمی شدم ولی بعد گفتم خواست خدا نباشه جوری کروکورولال می شی که صبح تا شبم جلو تلویزیون و رادیو اینترنت باشی از هیچ چیز باخبر نمی شی.به همه دوستان بگم شکر خدارو به جا بیارین و این موفقیت رو به خودتون نسبت ندین خدا خواسته باخبر شدین و قبول شدین و گر نه می تونستین مثل من و ۲۰۰ نفر دیگه که تومرکز آزمون با چشای خودم دیدم اونم با ترازای بالای ۶۰۰۰ازاین خبر باخبر نشین ووضعیتتون مثل ما باشه حالا هزاران نفر دیگه هم براشون این مشکل پیش اومده.شمام اگر خدا نمی خواست باخبر نمی شدین پس خدا رو شکر کنین و سپاسگذار باشین که فرصت ثبت نام را براتون ایجاد کردوبرای ماهم دعا کنید.یک دختری رو دیدم که اومده بود مرکز آزمون ؟می گفت من چون از وجود تکمیل بهمن ناامید شدم بعد از تکمیل برنامه ریزی کردم برای سال بعد واز صبح ساعت ۸ تا شب ساعت ۱۲ در یک کتابخانه شبانه روزی مشغول درس خواندن شدم نه به اینترنت وصل میشد نه تلویزیون ورادیو گوش می کرد صبح تا شب تو کتابخانه مشغول درس خوندن بود با نرم افزارعلوم تحقیقات فقط چند نفر فاصله داشت اونم با چه ترازی برای اون بیشتر از خودم دلم سوخت خلاصه خدارواز یاد نبرید و شاکرش باشید،ماهم توکل و امیدمان به خداست .هرچه از دوست رسد نکوست.
---------------------------------------------
قوانین کشور ما روی حساب و کتاب نیست..ازین نظر شما حق داری اما ما مجبوریم به این روال عمل کنیم و ما ازین ناراحت شدیم که چرا بچه هارو مقصر میدونید؟!!!
بی شک اکثر ما یکی دو سالی زحمت کشیدیم و قبول نشدیم که پیگیر تکمیل شدیم
وگرنه شاید اینجا خیلی ها باشن که مشکلاتی مثل شما داشتن اما چیزی نگفتن
در هر صورت ما بازم واستون دعا میکنیم که اگه صلاحه یه راهی واستون باز بشه
(۱۸ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط: سلام من تهران جنوب قبول شدم برم؟
اگه نمیری من حاضرم باهات جابجا کنم.. من قزوین نرم افزار قبول شدم
اگه جابجا میکنی پیام بده لطفا