(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۴:۲۸ ب.ظ)pillow نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت:
۱- قبولی ذخیره به معنای قبولی قطعی می باشد.
۲- شروع کلاس ها از ترم بهمن به مورخه ۲۳/۱۱/۹۱ می باشد.
۳- این قبولی تا یکسال قابل رزرو می باشد.
۴- شهریه کارشناسی ارشد در حال حاضر بین ۱/۸۰۰ تا ۲ میلیون تومان می باشد.
۵- زمان ثبت نام تا پایان بهمن ماه انجام می شود ولی توصیه می شود تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه به مورخه ۲۰/۱۰/۹۱ انجام گیرد.
۶- روزهای پنج شنبه و جمعه دانشگاه تعطیل است و ثبت نام صورت نمی گیرد.
منبع :: علوم و تحقیقات آیت الله آملی
مگه نگفتن علوم تحقیقات ها ۱ میلیون و ۱۰۰ شهریه ثابت؟
یا این ۱۸۰۰ تا ۲ تومن کل شهریه میشه؟
این رزرو یعنی این که باید پول ۲ ترم داده بشه تا رزرو بشه؟؟
کل شهریه رو گفتن ۱۸۰۰ تا ۲
رزرو یعنی اگه نری ثبت نام کنی و یک سال بعد بری ثبت نام این دو ترم برات مرخصی رد می شه و شهریه ثابت این دو ترم رو می گیرن
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۵:۵۲ ب.ظ)epmv نوشته شده توسط: (16 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ب.ظ)farshid نوشته شده توسط: پاسخ به سوالات قبول شدگان در مرحله دوم تکمیل ظرفیت:
۱- قبولی ذخیره به معنای قبولی قطعی می باشد.
۲- شروع کلاس ها از ترم بهمن به مورخه ۲۳/۱۱/۹۱ می باشد.
۳- این قبولی تا یکسال قابل رزرو می باشد.
۴- شهریه کارشناسی ارشد در حال حاضر بین ۱/۸۰۰ تا ۲ میلیون تومان می باشد.
۵- زمان ثبت نام تا پایان بهمن ماه انجام می شود ولی توصیه می شود تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه به مورخه ۲۰/۱۰/۹۱ انجام گیرد.
۶- روزهای پنج شنبه و جمعه دانشگاه تعطیل است و ثبت نام صورت نمی گیرد.
منبع :: علوم و تحقیقات آیت الله آملی
آیت الله آملی آخرین تراز قبولیش چند بوده تو این تکمیل ظرفیت؟؟؟؟؟
۵۱۰۰
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)professional نوشته شده توسط: لطفا بگید الان امیدی هست برای من ؟
نه دیگه
مگه اینکه بری سازمان مرکزی شاید فرجی شد...
یا اینکه انتقالی بگیری به جایی که میخوای
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۳:۳۴ ب.ظ)soli نوشته شده توسط: بچه ها امکان انتقالی گرفتن برا بچه های تکمیل ظرفیت وجود داره ؟؟؟؟؟؟
منم آشتیان قبول شدم - برام اس ام اس اومد که برا ثبت نام ۱۷و۱۸ مراجعه کنید - من شیرازم و تا آشتیان تقریبا ۹۰۰ کیلومتر راه هست - صبح زنگ زدم برا انتقالی از ترم دوم به بعد بهم جواب دادن بچه های تکمیل ظرفیت نمی تونن انتقالی بگیرن در صورتی که من شرایط انتقالی رو دارم و با مرکز آطمونم که صحبت کردم گفتن انتقالی باید بدن اما متاسفانه آشتیان می گه نمی شه - به نظرتون چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله وجود داره
ولی تاریخ درخواستش تموم شده ( از ۱۵ آذر هست تا ۱۵ دی )
واسه ترم د یگه می تونی درخواست بدی ( از ۱۵ خرداد تا ۱۵ تیر )
""پیغام خصوصیتو بخون""