زمان کنونی: ۰۷ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۱۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
عشق (واسه مردا) یعنی بچه جون برو دنبال کارت تا موقش بشه!!
عشق (واسه حانوما)یعنی بچه جون برو دنبال کارت تا موقش برسه!!
عشق یعنی عادت نکردن یعنی به جای وابسته بودن پیوسه بودن کور نشدن دیگاه
وابستگی : عشق نباشه جونت بالا میاد از فکر
پیوستگی : در بود و نبودش شاد بودنش تو رو فرا بگیره!!
کلا چندین شکست عشقی و مقداری گریه در صورت عبرت شدن از پیش نیاز های فهم مفهوم عشق است!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
شاید خنده تون بگیره ولی من واقعا معنی عشق رو درست نمی دونم
ولی یادمه سال دوم هنرستان که بودم یکی از معلمامون که جوون بود عاشق یه دختر شده بود من هم یه بار یه بیت عاشقونه سر کلاس خوندم معلمون خیلی خوشش امد و به من گفت ۲نمره پایان ترم بهت میدم و داد.
این معلم از ان معلما بود که حتی یک صدم هم نمی داد از ان موقع فهمیدم عاشقا یه جورایی سیستم کنترل مرکزیی ندارند
برای من عشق یعنی خانوادت در کنارت، سلامت باشن بدون هیچ ذره نگرانی، هر روز با نهایت محبت بهشون لبخند بزنی ، و همیشه خوشحال باشنو بخندن. اونوقت حس آرامشی میده که نگو و نپرس.
خیلی شیرینه
انگار همین واسم بسه.
این آرامشه همون عشقه.
هر تلاشی بالاخره به نتیجه میرسد...........................
آرامش واقعی ذهن از پذیرش بدترین حالت پیش می آید، زیرا پذیرش آنچه اتفاق اقتاده اولین گام برای غلبه بر پیامدهای هر بداقبالی است.
هرکه اطمینان داشته باشد که آنچه خدا برایش مقدر کرده به او میرسد دلش ارام میگیرد.