مدیریت سر جلسه خیلی مهمه
تقریبا میشه اماده بودن رو ۵۰% فرض کرد و مدیریت سر جلسه رو ۵۰%
۱-سعی کنید چند روز قبل از کنکور سبکتر درس بخونین تا با انرژی برین سر جلسه اگه خسته باشین خیلی تاثیر بدی میزاره
۲-حتما به اتفاقات سرجلسه فکر کنید و یک راه حل داشته باشین مثلا اگه ریاضی سخت بود چکار کنم یا اگه سیستم عامل سوالات طولانی بودن چکار کنم
۳-سعی کنید طوری برنامه ریزی کنید که تایم داشته باشین یه باره دیگه مرور کنید بخصوص برا بعضی از درس ها
۴-چون اول جلسه استرس زیاد داری ریاضات میتونه گرینه خوبی باشه برا شروع تا وضعیتت پایدار بش
۵-کلا سعی کنید شدیدا به خودت بفهمونی که سرجلسه فقط به سوالات باید فکر کنی و تا اخرین ثانیه امید داشته باشی
۶-تعداد سوالات کم و درست بهتر از تعداد سوالات زیاد و اشتباست.....نزار این موضوع سرجلسه استرس زا بشه
۷-سوالاتی که بیشتر از یه خط هستند(طولانی حساب میشن) میتونند گزینه خوبی باشند که تو دوره دوم بررسی بشن
۸-سعی کنید حتما یکبار هرچی سوال ساده هست رو تا اخر دفترچه بخونی و جواب بدی و بعد برگردی از اول(چون ارزشه سوال ساده و سخت یکسانه)
۹- سعی کنید ذهنیت افراطی و تفریط نسبت به درسا نداشته باشی چون کنکور اصلا قابل پیش بینی نیست،مثلا نگو من سیستم عامل نمیزنم یا نظریه زبان حتما ۱۰۰ میزنم و....
۱۰-سعی کنید موارد ۱تا ۹ رو چند بار بخونین و بهشون فکر کنید اگه خواستین من دوباره توضیح میدم(البته الان یکم زوده هنوز خیلی مونده)
انشالله با مدیریت درست به حق خودتون برسین