(۰۲ آذر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۴ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: سلام به همگی ۲۰ روزه فقط تونستم یه ،۴،۵ فصل نظریه بخونم!!!!!!!!!!!!!!! یکیو دوس داشتم، یک سالو نیم بیشتر باهم بودیم،خوب صمیمی،مهربون.... مراقب هم، تا اینکه ۴،۵ ماهه از هم دورشدیم و هر بار با هم بحث میکردیم پشت تلفن کم کم بحث پیش میومد.........راحت یک ماه ازش خبری نشد.... وقتی زنگیدم جواب نداد با یک خط دیگه زنگیدم یکی ثانیه برداشت، گفت همه چی تموم شده، حرف نزنیم بهتره باز دعوا میشه... راحت قطع کرد....
دارم سکته میکنم..... دارم میمیرم...... قلبم داره از درد میگیره به خدا... یعنی دوری راه یعنی تمام شدن یک رابطه؟؟؟ خاک بر سرم شد... روحیم دیگه مرد..
چرا آخه؟ به خاطره که فکر میکنم..اصلا امروز برام معنی نداشت..... اصلا اون همه محبت و حرفا کشک بودش؟؟؟؟؟؟ کشک؟ مثل مشکل آقای mehran شدم ،درس پر..... ارشدم پرید... یه ماهه شده کارم گریه...فکر... وااااااااااااااااااای
سلام. اگه بخوای هنوزم نپریده. می دونم حس می کنی حتی اگه بخوای هم این اتفاق افتاده. چون دیگه نمی تونی حواستو جمع کنی.
چون هر وقت می خوای بخونی یهو اشکات می ریزن پایین. ذهنت دیگه تمرکز نداره. من توی این شرایط بودم. نه واسه ارشد. دقیقا تو امتحان های ترم و این واسه منی که شب امتحانی بودم و پیام نور هم بودم خیلی سخت بوده. می دونی وقتی کسی می ره آدم اصلا نمی تونه فکر کنه که اون آدم لیاقت نداشت. بد بود. تنها حسی که می مونه حس طرد شدنه. رها شدن. خواسته نشدن. و گاهی وقتا حتی نالایق بودنه اون آدم هم مهم نیست. مهم حس دوست داشتنیه که داری اما دیگه نباید داشته باشی. بعضی حسا رو شاید نشه دور انداخت. من بعد دو سال هنوزم گاهی وقتا دلم می گیره. هنوزم بعضی شبا گریه می کنم.
ولی به یه چیزی فکر کن تو اصلا بعد ارشد خوشحال نمی شی از اینکه به خودت بگی من به این دلیل باختم که اون رفت. پس یه کاری بکن.بخون. حتی اگه برات سخته باز هم بخون. وقتی میاد توی ذهنت مقاومت کن. شاید یه هفته سخت باشه. بهت وحشتناک بگذره. اما تمرکز کردن تو بدترین شرایط هم ممکنه. بلاخره بعد از یه هفته موفق می شی. نمی گم غصه هات فراموشت می شن شاید بمونن شاید ته قلبت هنوزم غم باشه اما دیگه مانع درس خوندنت نمی شن. ذهنت از پسش بر میاد.
و یه چیز دیگه اگه تو این شرایط بتونی ذهنت رو متمرکز کنی ذهنت خیلی قوی تر می شه. و بهت قول می دم که این اصلا کار غیرممکنی نیست.
بعضی غصه ها رو شاید نشه دور انداخت اما میشه مهارشون کرد که تو اونا رو کنترل کنی نه اونا تو رو
اجازه نده مهار زندگیت دسته غصه هات باشه