(۱۶ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ)هاتف نوشته شده توسط: طرح سوال خیلی سخت تر از حل سوال هست، خیلی دقت و تمرکز می خواد و باید افراد خبره این کار رو کنند، تازه بعدا باید بازبینی و ویرایش بشه.
اینجوری که شما می فرمائید اگر مانشت کنکور آزمایشی برگزار کنه مفت گرون میشه!
پیشنهادی که دادم چند نکته داشت ولی چون می دونستم زیاد به اینجور پیشنهادها توجه نمی شه دیگه موضوع رو باز نکردم.
اول اینکه گفتم تو پروفایل هر شخص این لینک قرار داده بشه ولی فعال نباشه. برای فعال شدن درخواستی بدن به کسی که مسئول این کاره تا اون مسئول تصمیم بگیره که این لینک رو فعال کنه برای اون شخص یا نه.
دوم اینکه تو اینجور کارها اصولا بیشتر از ۱۰ تا ۱۵ نفر مشارکت نمیکنن. اینقدر ها هم روح همکاری تو ما ایرانی ها وجود نداره.
حالا این ۱۰ تا ۱۵ نفری که مشارکت میکنن کیا هستن همونهایی هستن که تو کنکور سال قبلش نفرات برتر شدن که تو مدیرها هم کم نیستن.
پس میبینین همینطوری هم نیست که یکی امروز عضو شده فردا بیاد سوال طرح کنه.
سوم اینکه سوالهای کنکور در مجموع سخته. یعنی چی؟
یعنی یک فرد باید فرضا در رشته نرم افزار ۱۴ درس رو بخونه و جمع بندی کنه و بیاد و امتحان بده. ولی کسایی که رتبه های خوبی آوردن و قرار اجازه سوال طرح کردن بهشون داده بشه حداقل تو دو سه تا درس توانایی های خوبی دارن و مطمئنا از اون طراح سوال که قرار یک درس رو تو کنکور سوال طرح کنه و از۵ تا همیشه یکیش غلطه بهتر سوال طرح میکنن.
طرح سوال در زبان که سختی نداره.
در ریاضیات هم همینطور فقط ازدیاد فرمول هست که باعث سختیش تو کنکور میشه.
در مشترکها و تخصصی ها ساختمان و طراحی الگوریتم و سیستم عامل احتیاج به دقت بیشتری داره که اونم تو اینجا مطمئنا کسایی هستن که بتونن سوالای خوبی طرح کنن.
مسئله بعدی اینه که قرار نیست سوال فضایی طرح کنن سوالای کنکورهای گذشته رو نگاه میکنن و یه خلاقیتی هم از خودشون بهش اضافه می کنن.
نکته بعدی اینکه حتی اگه مانشت کنکور آزمایشی با سوال خوب و با قیمت مناسب هم طرح کنه خیلی ازش استقبال نمیشه. فقط در صورتی استقبال میشه که کاهش قیمت نسبت به بقیه موسسات چشمگیر باشه.
با طرح سوال توسط نفرات برتری که گفتم کلی از هزینه ها پایین میاد و صرفا گزینش سوال و برگزاری آزمون می مونه.
این کار یه کار دراز مدت و چند ماهه هست و هر وقت شروع بشه مشکلات آینده رو مرتفع میکنه.
کارهایی مثل تشکیل گروه درسی که قبلا توسط مدیر Fardad-A تو مانشت انجام شد جواب نمیده همانطوری که قبلا تو همون تاپیک تشکیل گروه گفتم بعد یه مدت پرنده هم توش پر نمیزنه و همینطور هم شد. چون زیاد کار گروهی تو ایرانیها مثل کشورهای دیگه جا افتاده نیست. ولی آزمون به این شکل هزینه و ریسک خیلی کمتری برای admin داره.