(۱۲ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بنظرم عنوان موضوع باید نشان دهنده محتوا باشه. نباید مشابه بعضی روزنامه ها یه عنوان کلی زد.بنابراین من بجای انتقاد عنوانش را عوض کردم.
در مورد پاسخ باین انتقاد هم باید بگم در مورد اون چیزایی که باید در هر پست کاربر هر بار نشان داده بشه بیش از حد هست. این منجر باین میشه که در هر صفحه تعداد پستها کم باشه.
در مورد عدم پاسخگویی آقای دکتر هم باید بگم ایشان و همه مدیران همیشه حضور ندارند. موضوع هم موضوع مهمی نیست. اگه هدف عدالت آموزشی است دیگه تعدا سپاس برای شما چه اهمیتی داره. کمک کردن به دیگران هر چی مخفی تر ، بهتر.
سلام به به جناب فرداد
من یک اشتباه کردم این بود که میبایست مینوشتم انتقادات از جناب دکتر و فرداد خان
دوما شما اومدید عنوان تاپیک من رو بخاطر دلیلی که گفتید عوض کردید این تصمیم شما دلیل دیپلماتیک داره
عنوان تاپیک من خیلی مناسب بود شما انتظار دارید که برای هر موضوع زیر مجموعه ایی یه تاپیک باز شه
مثلا داشته باشیم انتقاد از دکتر بخاطر سپاس --- انتقاد از دکتر بخاطر بی توجهی -- انتقاد از دکتر بخاطر فلان -- انتقاد از دکتر بخاطر این -- انتقاد از دکتر بخاطر اوون
یا مثلا من تاپیک مشکلات مانشت رو باز کردم که مشکلات مانشت اونجا مطرح بشه نه اینکه واسه هر مشکل یه تاپیک جداگانه زده شه
قصد من هم فقط گفتن این مطلب نبود که شما عنوان تاپیکم رو عوض کردید
حالا من از این برداشتن آمار سپاس انتقاد کردم خوب این نظر شخصی من بود خیلی ها موافق و مخالف شاید باشن هر کدوم از کاربرها حق انتقاد و تشویق دارن
من
دلیلم این بود که این سپاس به کیفیت پاسخها کمک میکنه تاثیرش بیشتر از مثبت و منفی هست چون بعضی ها به ناحق منفی میدن اما تعداد سپاس گذاری اینطور نیست که کسی به ناحق ناسپاس بده چون ناسپاسی وجود نداره و به پاسخهای خوب
سپاس میدن