(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۰۵:۰۸ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: (20 آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: اختلاف مهم و برجسته ی دیگه ای هم که دارن به نظر من سطح آزمون های پارسه خیلی خیلی بالاتر از سطح کنکوره!!
بازم در جوابتون لطفا یه بار مراجعه کنید مثلا به سوالات ۹۰ یا ۹۱ (ساختمان - سیستم عامل - معماری) حالا مهندسی یا آی تی ، تا فرق بین سوال سخت و خیلی سخت و غیر استاندارد جا بیفته
(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: جوری که من خیلی وقت ها از روی سوالات ساده میگذشتم و مطمئن بودم که اینا سوالات کنکوری نیستن!
به قول رفیقمون ما نفهمیدیم اگه سوالا سخت بودن پس سوال ساده کجا بوده. هر چند شاید منظورتون تست های به غیر پارسه باشه که ان شالله منظورتون همین باشه
(۲۰ آبان ۱۳۹۱ ۰۷:۱۹ ب.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: اما سر جلسه در کمال تعجب دیدم سوالات فوق العاده ساده!!! اما واقعاً از اون سوالات ساده نتیجه ای رو که باید بگیرم نتونستم بگیرم!
خیلی معضرت میخوام ولی فوق العاده فوق العاده فوق العاده توجیح غیر منطقی دارین واسه ی نزدن تست های آسون . شما مطمئن باش اگه میرفتی دنبال تحلیل همون سوالای به قول خودتون سخت پارسه حتما به طور طبیعی از عهده سوالای آسون بر میومدین. بعدش تا جایی ما دیدیم شما با خوندن کتابای کنکوری حداقل دیگه میتونستین تستهای بازم به قول خودتون آسون رو بزنید
اینو همه می دونن که سطح سوالات آی تی راحت تر از کامپیوتر هستش.یه امر بدیهی و اثبات شده است! من با معماری کاری ندارم اما لطف کنید یه نگاه به سوالات ساختمان داده و الگوریتم و ساختمان گسسته و ... (کلاً دروس مشترک آی تی) کنکور۹۱ بندازید!
اگه پارسال کنکورای آزمایشی پارسه رشته آی تی شرکت کرده باشید متوجه میشید من چی میگم! نمیدونم شرکت کردید یا نه. اما اگه می خواید یه نگاهی به سوالات آی تی پارسه بندازید چند تا دفترچه براتون بفرستم با سوالات کنکور خودتون مقایسه کنید!!!! من این مقایسه رو سال پیش انجام دادم و نتیجه ای رو که باید بگیرم گرفتم!نیازی ندارم دوباره این کار رو بکنم....
من جواب ابهام رفیقتووووون رو بالا دادم و مشکل ایشون حل شد!! منظور من سوالات ساده سوالات ساده ی تالیفی و تست های آسون سالهای پیش بود که حین خوندن بهشون بر می خوردم. نه سوالات پارسه!
و اما در مورد سوالات فوق العاده فوق العاده ساده...
من پارسال با وقت محدودی که داشتم اتفاقاً همه ی وقتمو گذاشتم واسه حل همون سوالات پیچیده ی پارسه!!!! من اون سوالات رو خوب یاد گرفتم هنوزم تحلیل همشون یادمه اما نتیجه ای که باید رو نگرفتم!
برای من ابهامی وجود نداره که پ.خ بدم!
در کل دید هر کسی به کنکور متفاوته!!! چون دوستان در مورد سطح سوالات در آزمون ها و کنکور ابهام داشتن من فقط تجربه ی شخصی خودم رو براشون گفتم!