(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۲ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: دوستان برای درس سیستم عامل پیشرفته ازمون خواسته شده توی یک زمینه از کلود کار کنیم برای پروپوزال پروژکت درس.من موضوع green cloud رو دیدم که روی efficiency و power بحث میکنه خوشم اومد.میخواستم بدونم دوستان کسی توی این زمینه اطلاعاتی داره؟ آیا green cloud نیاز به پیاده سازی داره یا فقط بحث در حد تئوری هستش؟و اینکه آیا پیش زمینه سخت افزاری لازم داره؟ممنون میشم کمک کنید آخه باید موضوع رو تا دوشنبه اعلام کنم.
اگه استادتون دکتر خونجوش زیاد نگران نباش خودش زیاد تو cloud کار نکرده بیشتر mapReduce کار کرده. ولی چون تو درس سیستم عامل این قضیه مطرح شده می تونی راجع به الگوریتم های load balancing تو cloud یه سرچی بکنی.
(۲۱ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ق.ظ)rezaqazvin نوشته شده توسط: سلام
به نظرتون کدوم زمینه از محاسبات ابری برای موضوع پایان نامه مناسب هستش (بجز امنیت) که قابلیت پیاده سازی هم داشته باشه؟
با تشکر
دوست عزیز به عنوان کسی که قبلا تو این زمینه مطالعه داشتم و الانم دارم سعی می کنم داشته باشم ولی کنکور لعنتی نمی زاره
بهت پیشنهاد می کنم که اول کاملا cloud رو بفهمی و بدونی که اصلا چه چیزی باعث می شه که بخوایم به سمت cloud بریم. و بعد از پیاده سازی هایی که شرکت های مختلف تو لایه های مختلف از cloud داشتن رو بررسی کن تا حد امکان. نرم افزارهای open source که برای مدیریت Iaas هستنو یه نگا بهشون بنداز. بعد اینکه این کارارو کردی خودت دستت میاد که باید به چه سمتی بری ولی به نظر من دونستن این مطالب اولیه مهمه. واینو هم بگم cloud یه مقوله ی بزرگیه به نظر من و اگه بخوای واردش بشی باید اطلاعاتتو تو خیلی زمینه ها بالاتر بری و هیچ استادیم تو ایران فکر نمی کنم چیزه زیادی تو این زمینه بدونه پس زیاد دنبال کمک اساتیدت نباش و سعی کم خودت کار کنی. البته این به خاطر اینه که cloud مبحث جدیدیه و حتی شرکت های بزرگ هم برداشت ها و پیاده سازی های مختلفی دارن.