(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ)netsupport نوشته شده توسط: نمیدونم چم شده!
تا اول مهر خوب می خوندم ولی الان دیگه حس خوندن ندارم
قبلن اگه مطابق برنامه جلو نمیرفتم عذاب وجدان می گرفتم ولی الان دیگه هیچ عذاب وجدانی ندارم و اصلن بیخیال برنامه شدم
شاید بخاطر ایه که پارسال خیلی خوندم و نتیجه نگرفتم
دوس دارم بخونم ولی حسشو ندارم... و واقعا اعصابم خورده... دیگه از دست خودم و زندگی خسته شدم
۲ سال تمومه که بخاطر ارشد برنامه های زندگیمو standby کردم اینم از آخر عاقبتش اگه سرکارم می موندم الان یه developer حسابی شده بودم ... لعنت به من که می خاستم تخصصی تر و حرفه ای تر بشم آخرش از اینجا رونده و از اونجا مونده شدم
سخنرانی های دکتر فرهنگ رو در رابطه با هدف و موفقیت از اینترنت دانلود کنید کمک میکنه.
اینکه همش به کتابا نگاه کنید و حسرت بخورید که چرا دوس دارید بخونیدشون ولی حسشو ندارید مشکلی رو حل نمیکنه
به خودتون بگید فقط الان این یک صفحه رو میخونم وقتی خوندید بگید که حالا صفحه ی بعدی رو هم بخونم ولی اگرهم همون یک صفحه رو خوندید کلی انرژی بهتون میده چون دوباره شروع کردید
(۱۹ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)ana_ana نوشته شده توسط: منم مثل شما هم نمیدونم چیکار کنم
پارسال خوندم و نتیجه نگرفتم
امسال هم هی با خودم میگم بیخیال نتیجه نمیده ولی نه میتونم بیخیال ارشد بشم نه میتونم درست و حسابی روی درسام تمرکز کنم و برای ارشد بخونم
من تازه وارد مانشت شدم
اینطوری نگید
من کلی از حرفای بچه ها و خود این سایت انرژی گرفتم
هرچند که امسال کنکور ندارم(البته قصدشو دارم که شرکت کنم ازمایشی)ولی باز کلی روم تاثیر داشت.
(۲۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۷ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: مگه شما روزای جمعه استراحت ندارین؟
برای یه کنکوری که روز جمعه و غیر جمعه نداره!هروقت خسته شدی باید یکم استراحت کنی این درستشه!
نه اینکه صرفا چون جمعه هست باید استراحت کرد حتی اگر حس درس خوندن هست
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ ق.ظ)آرتا نوشته شده توسط: (22 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ ق.ظ)shobair87 نوشته شده توسط: برا من خوندن برا ارشد کلا تفریحه!! نه اینکه تفریحانه بخونم! یعنی اینکه به خودم سخت نمیگیرم بدون استرس! اما از طرفی انگیزه هم دارم خوندن درسی که چند سال باهاش بودید ضرر نداره! حداقل برای قوی تر شدن پایه های دانش مدرکتون مفیده!!
دمت گرم
پس چه تفریح مفیدی دارید!
بنظرم ادم اگه حسش نیاد بخونه خوبه که یسری عامل تو ذهنش بیاره که یجوری ترغیبش کنه به خوندن
مثلا بگه که پدرو مادرم دوس دارن بچشون فلان بشه و....
برا من موثر بوده این روش!