(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۹ ب.ظ)hamid_c نوشته شده توسط: (17 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ)yas2000 نوشته شده توسط: سلام دوستان
لطفا هر کی میتونه جواب منو بده.
من هوش علوم تحقیقات تهران انتخاب اصلیم بوده و با تراز ۶۷۸۷ و رتبه ۷۵ مردود شدم.
توی تکمیل ظرفیت تا رتبه ۴۳ گرفتن.فرض می کنیم تمام بچه ها که هوش علوم تحقیقات تهران اولین انتخابشون بوده و قبول نشدن ، انتخاب اولشون هوش پردیس علوم تحقیقات قزوین بوده!
هوش علوم تحقیقات قزوین هم ۳۴ تا گرفته! با ی حساب سر انگشتی می شه نتیجه گرفت که در بدترین حالت ۴۳+۳۴ تا رتبه ۷۷ باید قبول شده باشن!
حالا چطور ممکنه رتبه اعلام شده واسم من ۳۶ هس!! و نفر آخر ۳۴! و قبول نشدم!!!!!!!!!!!!!! این ۳ نفر این وسط چه می کنن؟؟؟
مگه جایی هست که تراز هوشش توی تکمیل ظرفیت از علوم تحقیقات تهران بالاتر باشه؟؟؟!!!!!!!!
تو رو خدا یکی جواب منو بده
تراز بستگی به دانشجوهایی که یه دانشگاه و انتخاب میکنند داره ممکنه جای دیگه ای بیشتر باشه
حتما کسایی دیگه ای که هوش جایی دیگه هم بودن انتخاب اول و پردیس قزوین زدن از اونجایی که بچه های نرم و معماری هم میتونستن تو انتخاب رشته شرکت کنند تعداد و تراز بالاتر میره ... حالا که دیگه تمم شد اریش نمیشه کرد بش فک نکن .. اگه میخوای پرس و جو کن ببین راهی نیست امسال بری یونی .. از زیر میز بری یا شروع کن برا سال بعد که دولتی قبول شی
اگه تراز به دانشگاه انتخابی مربوطه پس چطور برای تکمیل ظرفیت بر اساس تراز افراد(نمره کل) اولویت گذاشتن؟؟
فرض کسی توی گرایش خودش مثلا معماری ترازش از هوش کمتر بوده! یعنی نمره کلش از من کمتر میشه ،کارنامه من زودتر از اون بررسی شده چون اولویت من بالاتره.... مگه نه؟؟
این همه کارنامه توی سایت گذاشتن کسی نبوده درصد تخصصی گرایش نامربوطش از گرایش خودش بیشتر باشه!! حرفتون خیلی بعیده!!!!!