(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۴ ق.ظ)mehdi hoseini نوشته شده توسط: (04 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ق.ظ)star00 نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ب.ظ)sohail0098 نوشته شده توسط: این دیگه چه وضعیه؟؟؟ سه تا رشته شبکه کامپیوتری -تجارت الکترونیک-طراحی نرم افزار رو جزو رشته های مجاز برای انتخاب دانشگاه گذاشته اونوقت میری توی رشته های فناوری اطلاعات رو میگردی فقط شبکه های کامپوتری رو گذاشته اونم ۴ تا شهرستان ،اونوقت میگه ۱۰ تا انتخاب دارید
این چه وضعشه آخه پارسال تا رتبه ۴۰ رو خود دانشگاه آزاد قزوین گرفته بود حالا من که ۱۳ تا اختلاف تا آخرین نفر دارم باید برم علوم تحقیقات قزوین
نمیدونم چرا همیشه هر چی به من میرسه باید عوض شه
خوشبحال دوستام که پارسال شرکت کردند کشکی کشکی هم قبول شدند
به نظر شما من تو همون انتخاب اولی که مردود شدم قبولم یا نه؟
رشته:فناوری اطلااعات تجارت الکترونیک
رتبه:۳۹
تراز:۶۶۰۳
رتبه آخرین نفر قبولی :۲۶
شما ۱۰۰ % قبولید چون اگه قرار باشه تا ۲/۵ برابر ظرفیت بگیرن شما جز اون ۲/۵ برابر هستید
این قضیه ۲/۵ برابر یعنی چی؟اگه ظرفیت ۲۳ نوشته باشه پس میگی یعنی حدود ۵۷ تا دانشجو میگیره.آره؟جایی خوندی یا تجربه شخصیه؟ میتونی بیشتر توضیح بدی.
عزیزم اگه تو همین تاپیک ها بگردی نقل قول از خیلی از خبرگزاری ها است تجربه شخصی که در این زمینه ندارم اما با خوندن این خبرها به این اطلاعات به صورت نسبتا صحیح رسیدم
۱-سال پیش هر واحدی ۲/۵ برابر تو تکمیل ظرفیت گرفته مثلا اگه یک دانشگاهی ۲۰ نفر دفعه اول گرفته تو تکمیل تا ۵۰ مین نفر رو گرفته.
۲-بچه هایی که تو علوم و تحقیقات تهران مرکز جنوب و شمال شرکت کرده بودن تو تکمیل هم اول توی تمام این واحدها تو تهران سنجیده می شن بعد نوبت به ۱۰ انتخابشون می رسه.
۳-ظرفیت پذیرش هر یک از این دانشگاه های علوم و تحقیقات چه پردیس و چه غیر پردیسش از طرف مرکز آزمون معلوم می شه و به اون واحد ربطی نداره اما حدودا ۳۰ تا ۴۰ نفره (البته اونایی که فقط تو تکمیل می گیرن و در ابتدا در دفترچه نبودن)
۴-اینکه بچه ها می گن پردیس ها بدتر از واحدهای علوم و تحقیقاته شما خودتون قضاوت کنید اگه تو مدرکتون بخوره علوم و تحقیقات یه استان از ایران بهتره یا اینکه بخوره علوم و تحقیقات تهران
۵-در مورد شهریه پردیس ها هم باید بگم که اون واحد های پردیسی که ۳/۵ تا ۴ میلیون ترمی هستند پردیس های بین المللی سراسری هستند و هیچ ربطی به پردیس های علوم و تحقیقات ندارند و فقط و فقط به خاطر نداشتن مجوز به عنوان یه واحد مستقل اسمشون پردیس علوم و تحقیقاته که شهریه اش با واحدهای دیگه برابره
۶-خیلی از این واحد های علوم و تحقیقات استان ها واسه خودشون ساختمون مجزا و هیئت علمی دارن و توسط دانشگاه آزاد همون شهر و علوم و تحقیقات تهران سرپرستی و نظارت می شن اینم بگم که قبولی تو خیلی از این واحدهای علوم و تحقیقات هم تراز و رتبه خوبی می خواد و قبولی توشون اصلا هم کشکی نیست
۷- و این انتخاب رشته مجدد یه جورایی به نفعه بچه هاست و یه جورایی هم به ضررشون مثلا تقریبا به ضرر بچه هایی تموم می شه که تو امتحان اولیه تهران رو زدن رو حساب اینکه اگه اونجا قبول نشدن تو تکمیل ترازشون به قزوین که دانشگاه خوبیه بخوره که الان این دانشگاه تو لیست واحد ها نیست:اما یه راه حلی واسه این بچه ها وجود داره که علوم و تحقیقات قزوین رو بزنن که می گن استاداش همون استادای دانشگاه قزوینن و اینکه مثلا سال پیش یک دانشجویی با تراز خوب دوست داشت در علوم و تحقیقات شهر خودش باشه که دیگه به شهر دیگه نره اما چون ترازش بالا بود می افتاد تو یه دانشگاه دور اما سطح بالاتر اما امسال اون دانشجو می تونه شهر نزدیک و بومی خودش رو انتخاب کنه که هم خودش راحت تر باشه هم اون بچه هایی که ترازشون زیاد خوب نیست اما بومی یک دانشگاه سطح بالا هستند احتمالشون واسه قبولی بیشتر بشه