['quote='javid_1110' pid='131600' dateline='1348553906']
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ق.ظ)sohail0098 نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۵ ب.ظ)m2m3m92 نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۷ ب.ظ)javid_1110 نوشته شده توسط: (03 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۱۴ ب.ظ)saam نوشته شده توسط: دوست عزیز ، هیچ وقت نگو کشکی کشکی قبول شدن . مطمئن باش اونا هم همه استرسی که شما الان داری رو داشتن.
به نظر من شما اصلا نگران نباش. حتما قبول میشید و به ۱۰ تا انتخابتون نمیرسه
یک قانون کلی با اعتبار ۹۰%با توجه به تجربه ام میگم : ترازهای بالای ۶۰۰۰ حتما بدون شک در واحد انتخابی خودشون قبولند( البته در مورد تهران بالای ۶۷۰۰)
من با تراز ۶۲۱۲ رتبم تو قزوین - شبکه شده ۱۳۰ ... بنظرت تو همین انتخاب اول قبول میشم ؟
بنظر من احتمال قبولی تو علوم تحقیقاتش قطعیه اما خود دانشگاه آزاد هم امکان داره نمی دونم چند نفر ولی اینو می دونم که کلا پارسال قزوین کولاک کرد
واقعا راست میگی پارسال دانشگاه آزاد قزوین تا رتبه ۶۰ رو برای رشته شبکه خودش کرفته بود تا رتبه ۱۴۰ رو هم علوم و تحقیقات قزوین گرفته بود،حالا اگه شانس ماست که میگن پارسال زیاد گرفتیم امسال نمی گیریم
از کجا میدونی که تا رتبه ی ۶۰ رو گرفته واس خودش و تا ۱۴۰ هم واس علوم تحقیقاتش ؟!!! اگه منبعی , سندی , چیزی دارید لطفا بزارید ماهم مطمئن شیم ...و اینکه شما ترازت تو شبکه چند شد دوست عزیز؟
[/quote]
این کارنامه بچه هایی پارسال هست که اتفاقا هم از همین سایت مانشت گرفتم میتونید ببینید که تا رتبه ۶۲ تو انتخاب اول قبول شده