چقدر شلوغ پلوغه! آدم یه روز نیاد دیگه از تاپیک جا میمونه.
و اما....
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: دوستان من در یک اقدامی عجیب و ناباورانه گرایشم رو عوض کردم...
نشان از اراده ی بالات هست
هر گرایشی که هستی موفق باشی
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۳ ب.ظ)kimiya_496 نوشته شده توسط: 1-بین مقسمی و پوران کدوم واسه این درس بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۲-کدوم فصل های آمار واسه زمان کمم مهمترن که بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از روی چه کتابی بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علاوه بر تمرینای clrs ،مقسمی بخونی یه خرده روون تره از پوران.
مهم های آمار (به نقل از خود آقای طورانی) : ((مباحث براورد نقطه ای و آزمون فرض)) که میشه فصل ۵ آمار پارسه
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ ق.ظ)شاپری نوشته شده توسط: حالم از آمار بهم میخوره................ چقدر فرمول!!!! سر کنکور چطور این همه فرمول یادم بیاد
حالا مثلا ریاضی مهندسی خیلی شیرینه؟!
فرمولایی که بیشتر مشکل داری رو دسته بندی کن یه جا بنویس که خوندنش راحت تر باشه و البته تکرار و تکرار و باز هم تکرار.
(۲۳ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۶ ق.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: دوستان هیچ کتابی مثل کتاب پارسه تالیف دکتر علی نوراله برای این درس کامل نیستش.
گسترش علوم پایه (مولف شریعت زاده و مقسمی): کتاب خوبی میشد اگه تو هر صفحه کمتر از ۱۰ تا غلط داشت!!!
من ۷-۸ کتاب مختلف نظریه دارم ولی انصافا پارسه خیلی خوبه واسه کنکور.
نظریه مقسمی اینقدها هم غلط نداره ها! کتاب خوبیه در کل.اگه با یه کتاب دیگه هم در کنارش خونده بشه(واسه جواب بعضی تستا)دیگه تکمیله.
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۰ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: کتاب ابراهیم اکبری-ساده و روون گفته.بخونی را می افتی.هرجند کامل نیست
واسه کسی که نظریه بلد نیست و میخواد شروع کنه به یادگیری، این بهترین کتابه
(۲۲ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ب.ظ)samereh نوشته شده توسط: بچه ها من از نظریه هیچی نمی فهمم، می شه یه کتاب بهم بگین تا بخونم؟؟؟؟؟؟
نهایتا هر کدومو که میخونی فقط از تمرینات لینز غافل نشو.
وای دیر شد! میرم بخوابم!