(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۲۳ ب.ظ)*farnaz* نوشته شده توسط: (14 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۹ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: این چه اخلاق بدیه من دارم!!
دیگه کشش گوش دادن کلاس نظریه رو ندارم
حس میکنم خیلی وقت میبره مخصوصا اینکه بین گوش دادنم خسته میشم و باید هر ۳۰-۴۰ دقیقه بلند شم!!
بزن رو fastش منم همین کار میکنم
چون معماری و نظریه مشکل زیاد داشتم گفتم حتما باید ویس ها رو گوش کنم تا بتونم مشکلم رو توشون حل کنم باید تا آخر مهر تمامشون کنم ! من روزانه ۲ درس رو به صورتی که تقسیم بندی کردم پیش میبرم و یه زمانی فوق العاده برای درسی میدونم بر اساس تقسیم بندی ممکنه زمان کم بیارم یا برای ویس ها در نظر گرفتم.
توی سایت که سرچ زدم تنها کتابهای معرفی شده نظریه اکثرا همین لینز و حل تمرینش بود رده بعدی پارسه و مدرسان یه جاهایی هم درباره نظریه ابراهیم اکبری دیدم صحبت کردن کسی این کتاب رو دیده؟!! درسنامه داره یا اینکه فقط بر اساس مثال و تست درس رو پیش برده؟!!
حالا نمیدونم برم حل تمرینش رو بگیرم یا ... کتاب من ترجمه پور محققه آخرش یه سری تمرین که انتخابی رو حل کرده
(۱۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۳ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط: من یه مشکلی دارم بچه ها اینکه همیشه باید درسا رو ۲ بار بخونم تا مطلب رو یاد بگیرم همیشه یه دور سریع و مفهومی میخونم و اگه خسته بشم یا مبحثی رو نفهمم از روش میپرم و تو دوره بعد جبران میکنم کم خوندن هام رو !
حالا مشکلم اینه که حس میکنم این روش اشتباه باشه چون زمان بر میشه کارم ... به نظرتون چی کار کنم ؟؟؟؟؟
همین روش خوبه اگه نه چی کار کنم ؟؟؟؟
شما حتی اگر بتونید درسها رو تا ۷-۱۰ روز اول آذر تمام کنید بازم میتونید دوره بعدی داشته باشید البته مطمئن باش این بار میتونی سریعتر هر درس رو دوره کنی