(۰۱ دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)gnostic نوشته شده توسط: دوستان به نظرتون چه ارتباطی بین این سه وجود داره :
۱-تعداد پذیرش دانشجو در نتایج شهریور ماه یک دانشگاه۲- تکمیل ظرفیت مهر داشتن یا نداشتن اون دانشگاه ۳- تکمیل ظرفیت آذر اون دانشگاه
منظورم اینه که آیا میشه گفت دانشگاهی که پذیرش اولیه اش بالا بوده مثلا ۱۴۰، و تکمیل ظرفیت مهر نداشته، توی تکمیل ظرفیت آذر دوباره همون تعداد بخواد ؟ یا بلعکس تعداد کمتری بخواد ؟ اصولا ارتباط بین پذیرش اولیه و تکمیل ظرفیت ها چی هست و چطور میشه حدس زد چه دانشگاهی پذیرش بیشتری خواد داشت ؟
به نظر من این تکمیل ظرفیت در واقع افزایش ظرفیت است. یعنی بعضی از واحدها اگر ۳ نفر ظرفیتشان در مرحله اول باقی مانده بود ، در این مرحله تنها آن ۳ نفر را جذب نمی کنند ، بلکه سعی می کنند کلاس را پر کنند و به همین علت به نظر من همانند مرحله اول اقدام به جذب دانشجو خواهند کرد.
ضمن اینکه دانشجوی ارشد در واقع منبع درآمد زیادی محسوب شده (تقریبا ۳ برابر کارشناسی ها) و با توجه به نزول سیر ورود دانشجویان به اکثر دانشگاه های شهرستان ها ، این واحدهای دانشگاهی قطعا سیاست هایی برای درآمد زایی پیش خواهند گرفت که بهترینش همین افزایش ظرفیت دانشجو در مقطع ارشد است.
به نظر من تنها ارتباط پذیرش دانشجو در این مرحله با مراحل قبل ، احتمالا تعداد پذیرش به اندازه دو دوره قبل است که در این مرحله نیز تکرار خواهد شد.
(۰۱ دى ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)mahaya نوشته شده توسط: دوم اینکه من انتخاب دانشگاهم به این صورته کمکم کنید که دیگه میخوام برم برای انتخاب...
۱-واحد یزد
۲-واحد اراک
۳-واحد میبد
۴- واحد آشتیان
۵-علوم تحقیقات یزد
۶-علوم تحقیات اراک
۷-علوم تحقیقات خمین
۸-واحد محلات
۹-واحد بروجرد
۱۰-علوم تحقیات بروجرد
اینک بگم که من اصفهانیم و ترازم ۵۷۳۹ می باشد...وخواهشمندم اگر باید جابه جایی انجام بدم یا جایی رو اضافه کنم بهم بگین...(علوم تحقیقات اصفهان رو هم چون دیدم تراز بالا میخواست نزدم...به نظرتون درسته یا نه)
با سپاس فراوان....
البته هیچکس به جز شما نمی تواند بهترین انتخاب و تصمیم را بگیرد چون از شرایط خود بیشتر اطلاع دارید (در مورد مسافت و اهدافتون و..)
به نظر می رسد انتخاب های خوب و منطقی داشته اید. فکر می کنم در بدترین حالت و بدشانسی، شما در واحد آشتیان (انتخاب چهارمتان) قبول خواهید شد. البته باز برمیگردد به تعداد کسانی که این واحدها را انتخاب کرده اند و نمره هایشان بالاتر از شما بوده یا پایین تر. کلا این نوع انتخاب رشته/شهر بیشتر به شانس بر میگردد. ولی باز احتمالا خوب انتخاب کرده اید.