(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ق.ظ)parisaaa نوشته شده توسط: سلام وقت بخیر
ترمازم واسه نرم افزار ۵۳۸۹ هستش. مهندسی کامپیوتر نرم افزار هستم.
و بومی رشت هستم.
فکر میکنید امیدی هست یا کلا بیخیال بشم. اگه میشه راهنماییم کنید .در ضمن کارمند هستم
آخرین تراز قبولی در علوم تحقیقات گیلان ۵۸۷۵ بوده ، البته من اطلاعی ندارم که تکمیل ظرفیت مرحله ۲ دارن یا خیر ، ولی اگر داشته باشن احتمال قبولی شما نسبت به قبل باید خیلی بیشتر باشه ، چون خیلی از دانشگاه هایی که دوره قبل در تکمیل ظرفیت نبودند ، الآن اومدن و داوطلبان به سمت انتخاب اون شهرها میرن ضمن اینکه احتمالا تعداد شرکت کننده در این دوره خیلی کمتر از دوره پیشین باشه.
ولی از شهرهای نزدیکتون هم میتونید استفاده کنید ، ۲ روز که تو هفته بیشتر نیست..
(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ق.ظ)mohsen62 نوشته شده توسط: سلام من با تراز۵۰۹۸ و رتبه ۲۴۳ می تونم پردیس زنجان قبول بشم؟تراز اخرین نفر ۵۸۵۷ و رتبه ۱۲۳ بوده .میشه بگید به ترتیب کدوم واحدها رو انتخاب کنم؟
قطعا برای هرکس درجه ای از شانس وجود داره و شما هم شانس قبولی دارید ، ولی خوب چون برای نخستین بار هست که این نوع سیستم پذیرش بوجود آمده واقعا نمیشه پاسخی با دقت درستی بالا داد. شما ۱۰ انتخاب دارید ، زنجان رو بزنید ولی اگر می خواهید که حتما قبول شوید، ۳-۴ انتخاب آخر دانشگاه هایی با تراز پایین تر مثل آشتیان ، سیرجان ، بافت ، کرمان ، خمین ، محلات و... انتخاب کنید.
(۲۳ آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ)sadegh_anzan نوشته شده توسط: سلام دوستان برای مجموعه it سه تا رشته وجود دارد : تجارت الکترونیک و تولید نرم افزار و شبکه می خواستم بدو ایا مثل تکمیل ظرفیت نوبت اول باز هم همه می تونن رشته محله ای هر سه رشته رو انتخاب کنن؟
بله ، شما می تونید تمامی گرایش های مجموعه امتحانی خودتون رو مانند مرحله قبل انتخاب کنید.