با سلام خدمت دوستان مانشتی
در ابتدا به همه پذیرفته شدگان کنکور ارشد امسال چه آی تی باشه چه کامپیوتر تبریک عرض می کنم...
به دنبال قرار دادن فایل های پذیرفته شدگان نهایی رشته کامپیوتر و درخواست داوطلبان کنکور آی تی من هم فایلی رو که قبلا آماده کرده بودم در رابطه با لیست پذیرفته شدگان نهایی رشته آی تی سال ۹۱ در اینجا قرار میدم .
امیدوارم که دوستان آی تی هم راضی و خشنود باشند. و هم اینکه یه مرجع و منبعی برای داوطلبان آی تی سال ۹۲ باشه.
امیدوارم که پذیرفته شدگان دیگه نرن و اینطور نباشه که به پشت سرشون هم نگاه نکنند و سایت مانشت و داوطلبان رو فراموش کنند.
امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشن و به سایت مانشت هم سری بزنند و به داوطلبان در رابطه با مشکلاتشون کمک بکنند.
برای نمونه مثل کاری که علی آقا بعد از قبولی در دانشگاه صنعتی امیر کبیر کردن و یا می کنند که جزوه های این دانشگاه رو در اختیار داوطلبان قرار می دهند و از اینجا از ایشون هم قدر دانی و تشکر می کنم.
اگه دوستان دیگه ای که رتبشون در این فایل نیست اعلام کنند تا فایل رو آپدیت کنم...
در ضمن رتبه ها و کارنامه های قبولی در لینک زیر قابل دانلود است: (ببخشید به خاطر سرعت افتضاح اینترنتم نتونستم همه رو در یک فایل جمع آوری کنم و به لینک زیر ارجاع دادم ) و ممنونم از پروا خانم
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
موفق و پیروز باشین....
یا علی مدد