حالا سختتر از درس خوندن تو دانشگاه آزاد تدریس در دانشگاه آزاده:
از یکطرف دانشجویی که پنج شش ترم با یک جزوه ۵۰ صفحه ای و یک سری سوال روتین درسهای سه واحدی و چهار واحدی را پاس کرده براش مشکله بگی بابا اینجا دانشگاه است . البته من از دانشگاه آزاد فلان شهر کوچک نمیگم از همین جا تو تهران دارم حکایت میکنم.!!!

دانشجویی که عادت نداره یک جلسه یکساعت و نیم را سرکلاس دوام بیاره . در هر مطلبی دنبال یک فرمول ساده میگرده که اول را به آخر وصل کنه و جواب را مشخص کنه.
ممکنه در یک گروه پنجاه نفری دو نفر هم واقعا" مفهومی درس بخونن ولی اکثرا" اینطوری نیستن.
از طرف دیگه مسئولین محترم دانشگاه، که پول گرفتن واسه شون مثل آب خوردنه ولی پول دادن سخت!!!! البته شنیدم اخیرا" خوب شده ودیگه سال بعد پول سال قبل را نمیدن.

اینه که بچه های سراسری که برای تدریس میرن آزاد کمتر دوام میارن. مگر اینکه از اول واسه خودشون این مطلب را جا بندازن که اینجا ازاده . یکی از اساتیدی که هیئت علمی دانشگاه تهران هست و پنجشنبهها علوم تحقیقات درس میده، اخیرا"میگفت ۳-۴ سال طول کشید تا بتونم با دو سیستم تدریس کنم.
البته موضوع این تاپیکو تغییر سیستم دانشگاه آزاد و ایجاد شرایط برای راحت شدن جذب دانشجو طبیعی است. این همه واحد و کارمند و ساختمان خرج دارند و باید راهی برای تامین هزینه آنها ایجاد کرد. خصوصا" اینکه در بعضی رشتههای پرطرفدار مثل حقوق دیگه کسی دانشگاه آزاد نمیره چون پیام نور ارزانتره و دولتی هم هست !!!! جالبه که دیگه پزشکی هم از تب و تاب افتاده و نمیشه ظرفیتش را زیاد کرد.
پیام نور از نظر اداره با وجود داشتن تعداد زیادی دانشجو شرایط بهتری داره. پیام نور حداقل اینقدر فضا و کارمند و هیئت علمی به اندازه آزاد نداره که بخواد فکر تامین هزینه هاش در آینده باشه و مهمتر اینکه پیام نور بودجه دولتی قابل توجهی هم داره و در صورت لزوم میشه یک انشعاب از درآمد نفتی را بهش وصل کرد!!!!!

بهر حال دعوای آقای احمدی نژاد و آقای رفسنجانی اگه فرض کنیم یک بازنده در سالهای اخیر داشته باشه دانشگاه آزاده که درآمدش بشدت افت کرد!!!!
ولی شما اگه دانشجو هستید و اگه در دور افتاده ترین دانشگاه هم درس میخونید با امکانات امروز میتونید در بهترین سطح علمی بایستید. بقول آقا سهیل(رحمت خدا بر او باد): سخته ولی ممکنه!!!