(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۴ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: انجام چنین کاری از نظر علمی محال هست. میدونید تابوندن نور به چنین سطحی چقدر انرژی میخواد؟ چنین شایعاتی قبلاً هم صورت گرفته.
به نظر من به این راحتی نمیشه این موضوع رو رد کرد. حتی اگه امشب هم این کار صورت اصلا نمیشه با این اطمینان گفت از نظر عملی محال هست! روی جه حسابی؟ به چه دلیل؟ خیلی از دستاورد های بزرگ اولش در تخیل فقط ممکن بودن.
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: سطح ماه دارای بارشهای شهابی وحشتناکی هست که عملاً امکان فرود رو خیلی کم میکنه.
تا جایی که من می دونم بارش شهابی دائم نداره. بارش شهابی به تعداد بسیار زیادی شهاب که در مدت کمی به سطح یک سیاره برخورد می کنن گفته میشه. مثل بعضی مواقع که زمین هم این چنین وضعی رو داره.
دست کم طوری نیست که فرود رو با مشکل جدی مواجه کنه.
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: از طرفی عبور از جو ماه هم کار سادهای نیست.
ماه جو نداره! داره؟؟؟ اصلا سطح ماه باد نمیاد. برا همین میگن هنوز جای پای نیل آرم استرانگ روی ماه هست.
منظور از جو چیزی مثل جو زمین هست وگرنه گازهای بسیار ناچیز و بسیار رقیق تر از جو زمین رو داره.
(۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: خیلیها اعتقاد دارن که فرود بر ماه یه مانور تبلیغاتی بوده. جدیداً سوتیهای فتوشاپی هم توی تصاویر فرود پیدا شده نکته جالب اینه که اگه فرود بر ماه کار شدنیای بود بعد از اون سالها هم انسانهایی بر روی ماه رفت و آمد میکردن. چه اینکه به هر حال تکنولوژی این سالها خیلی برتر از سالهایی هست که ادعای فرود بر ماه مطرح میشه.
این موضوع به این سادگی هم نیست! درست نیست این قدر مطمئن در این مورد حرف زد و یه سری هم فکر کنن که الان کاملا معلوم شده که این حرف درست نبوده.
یه سری ایراد ها وارد شده و خیلی هاشون رو ناسا جواب داده. البته بحثش زیاده ولی در کل نظر شخصی من در این مورد این هست که یا به ماه رفتن یا اگه نرفتن با روسیه به یه توافقی رسیدن که این موضوع رو لو ندن. اون موقع ماهواره های روسی توی فضا بودن و اگه دست یادم باشه یکیشون پشت ماه بود. یعنی جایی که فرود اومدن.
از این گذشته کشتی های روسی نزدیک سواحل آمریکا بودن و می تونستن خروج از جو رو بررسی کنن.
جدیدا تو یه سری عکس های دقیق که از ماه هم منتشر شده انگار هنوز اون وسیله ای که باهاش روی ماه فرود اومدن معلومه.
به هر حال به سادگی نمیشه در این مورد قضاوت کرد.