نه واقعا الآن میبینم این خاکستری هم بد رنگی نیست. ولی خوب اگه این رنگ آبی نبود افسرده میشدم.
ولی باز هم خوندن فوتر یه کم سخته چون سایه متن فوتر یه رنگ روشنه بهتره یه رنگ تیره ای برای سایه اش انتخاب بشه تا یه حالت برآمدگی داشته باشه مثلا یه حالتی بشه که با شنهای تر روی شنهای خشک داری مطلب مینویسی.
دکتر باز هم میگم اون رنگ سبز که قدیما میزاشتی خیلی قشنگ بود احساس میکردم اومدم باغ، یه حس و حال و شوری بهم دست میداد الآن اون حس رو ندارم
راستی خط امضا رو هم با Opera نشون میده.
بعد فکر کنم هدری که میخواین برای سایت طراحی کنید مشخصات زیر رو داشته باشه بهتره:
الف) نشانی از کوه مانشت
ب) نشان دادن اینکه اعضای این سایت همه دانشجو هستند. مثلا میتونید با قرار دادن افرادی که کلاه خوارزمی رو بر سر دارند این رو نشون بدین (همون لباسی که موقع گرفتن مدرک دکترا به تن میکنیم. من که تا حالا نصیبم نشده آخه هنوز در بند گرفتم لیسانسم ولی اگه خدا بخواد فکر کنم تا چند وقت شما به سلامتی این لباس رو به تن کنید)
ج) نشان یکی از اهداف مانشت که اونم کمک به سایر داوطلبان کنکور سراسر کشوره و برقراری شعار عدالت آموزشی هست. (مثلا سر در دانشگاه تهران یا شریف یا امیرکبیر یا شیراز یا اصفهان نمیدونم چند تا از این دانشگاه های دسته اول کشور رو بالای کوه قرار بدین بعد این افرادی که ملبس به لباس خوارزمی هستن به افراد به داوطلبان کنکور کمک کنن به بالای کوه برسن)
کی به سلامتی مسابقه طراحی هدر میزارین؟
کلا از دیشت تا حالا همش پیشنهاد و توصیه به ذهنم میرسه. خوب بیــــــــــــــــــــــــــــد؟