![]() |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - نسخهی قابل چاپ |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۹ ب.ظ
تغییراتی کوچیک در مانشت ۳ در زمینه واسط کاربری خواهیم داشت. سعی میکنم یه خرده header و footer سایت مدرنتر بشه. از دوستان هم تقاضا میشه در صورتی که از مرورگرهای قدیمی استفاده میکنن کمکم مهاجرت کنن. تقریباً از ۶ ۷ ماه دیگه مانشت رو نمیشه با مرورگرهای قدیمی به درستی مشاهده کرد. برای مشاهده تغییرات مانشت میتونید F5 کنید. |
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - yaser_ilam_com - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۳ ب.ظ
تشششششششششششششکر فراوان ![]() امیدوارم مانشت رو مدرن تر از همیشه ببینیم دکتر عزیز ![]() |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - انرژی مثبت - ۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ
خب الان اون چیزی که من میبینم اینه که دیگه خط نمی کشه امضا بنویسه شایدم مرورگر من این جوریه! ![]() یه کم واسه من که عادت کردم بدونم امضا با خط جدا می شه پس تا قبل خط بخونم سخت شده ! حالا تا تهشو می خونم بعد می فهمم امضا بوده ![]() ![]() |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - p.parsaee - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۰ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب الان اون چیزی که من میبینم اینه که دیگه خط نمی کشه امضا بنویسه شایدم مرورگر من این جوریه!این مسئله برای منم وجود داره |
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - انرژی مثبت - ۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ)p.parsaee نوشته شده توسط: این مسئله برای منم وجود دارهپس یه تغییر جدید اینه ![]() ![]() ![]() |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - TABAN - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ
سلام. واسه من خط امضا وجود داره. |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - pos - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ
پس زمینه هم عوض شده |
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - SaMiRa.e - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۵ ب.ظ
نوشته های آخر صفحه هم تغییر کرده .. |
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - TABAN - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۳ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: پس زمینه هم عوض شده پس چرا مرور گر من هیچ کدوم از این تغییرات رو نشون نمیده. پس زمینه واسه من همون پس زمینه ی همیشگی هست. |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - p.parsaee - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۴۸ ب.ظ
مرورگری که استفاده میکنم opera هست که همون جوری که گفتم خط امضا رو نشون نمی ده ولی توی مرورگر chrome خط امضا نشون داده میشه. البته رنگ خطه زیاد واضح نیست و با پس زمینه زیاد فرقی نداره |
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - TABAN - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
مرورگر من هم اپرا است ورژن ۱۲ بتا.ولی این تغییراتی که دوستان میگن رو من نمیتونم ببینم. |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - s.sadri - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
خط امضا که هست اما از مشکی به خاکستری خیلی روشن تغییر کرده ظاهرا |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - pos - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۴ ب.ظ
پس زمینه اول یک آبی راه راه بود. الان شده زرد راه راه. پس زمینه فاروم هم فکر کنم یک رنگ دیگه بود. |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - TABAN - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ب.ظ
فکر کنم مرورگر من دچار کوررنگی شده.اخه من هنوز همون آبی راه راه می بینم پس زمینه رو. |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۴ ب.ظ
جهت مشاهده تغییرات حتماً نیاز به F5 دارید. رنگ خط امضا فعلاً آبی شده تا ببینیم چی براش قشنگتره ![]() |