(۰۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: من ترم دو بودم همین جوری کنکور دادم بدون آمادگی،pattern recognition هم پاس نکردم ،دیرم رسیدم به جلسه،یه چند دقیقه هم خوابم برد پس نخندید به درصدام
زبان ۱۸/۶۷ (به احتمال ۹۹ درصد غلط حساب شده من نقطه قوتم زبانه،فکر میکردم حداقل ۶۰ زدم)
استعداد تحصیلی ۴۵
دروس تخصصی ۲۲/۹۶
معدل موثر ۱۵/۳۵
رتبه ۱۰۰
آخرین مجاز ۱۷۴
مجاز شدم!
کسی خبر داره من که هنوز یه سال تا پایان ارشد دارم در صورت داشتن publication بتونم تو مصاحبه قبول شم؟راه داره؟
فکر کنم در حد ماموریت غیر ممکن ۴ سخت باشه!
سلام
آقا inteligentium عزیز فکر کنم از دوستان بپرسید به این نتیجه برسید ارزش این ۱۸/۶۷ تو مایههای ۶۰ هستش، همونطور که میدونید امسال هم نمره منفی داشته و هم واقعا سخت بود... من خودم فکر میکردم ۳۰ یا ۴۰ زبان رو بزنم ولی ۱۳
در اومد که البته بعدا از خواهرزادم شنیدم که پارسال ۵۶ زبان رو زده بود و امسال ۱۸ زده!!! پس شما درواقع ۶۰ زدی!
به شما تبریک میگم و دعا کنید دانشگاه خودتون قبول بشم تا همونجا سال دیگه (البته جسارتا و محترمانه) خفتتون کنم و شیرینی بگیرم!
خانم انرژی مثبت به شما هم تبریک میگم، امیدوارم همانطور که مطمئنا شایسته هستید در مصاحبه نمره لازم رو بیارید و شیرینی بدید حتی به تازه واردهایی چون بنده
میشه یکی از دوستان مطلع در مورد این پژوهش محور تو یه پستی توضیح بده سر در بیاریم چی به چیه؟