(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ)baziramzi.ir نوشته شده توسط: با تشکر از دوستان ولی بازهم مثل همیشه فقط در مورد تهران داره صحبت میشه . منی که خوشبینانش شبانه کرمان رو میارم چیکار کنم ؟
آقای پارسانا بیشتر منظورم همون خوابگاههای خیلی بد و بعضی از کارمندهای اونجا خیلی بی ادب هستن البته انشالله الان نسبت به چند سال پیش بهتر شده باشه .
آقا من وصف شیراز رو خیلی شنیدم . دوستان شیرازی بیان بگن برای یه دانشجوی ارشد فرصتهای شغلی چجوریه ؟ خب فکر کنم اگه ۷۰% بشه کار پیدا کرد آدم میتونه ترم رو کلا اونجا بمونه .
اصفهان چطور ؟ فرصت شغلی ؟
شیراز واقعا دانشگاه خوبیه استاداش هم خوب هستن البته بعضی هاشون باید یه ترمی بگذره تا اخلاقشون دستت بیاد ولی در کل عالیه ................
شیراز هوای خیلی خوبی هم داره بی نظیره .........از لحاظ خوابگاه هم برای پسرا دو تا خوابگاه داره یکی توی خود دانشگاه و یکی بیرون از دانشگاه برای خانم ها هم همینطور ولی هر از نیم ساعت سرویس داره من تا حالا ندیدم کسی مشکل داشته با شه با خوابگاه
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ق.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: بابا یکی نیست که دانشگاه صنعتی شیرازو دانشگاه شیراز رو بر اساس آخرین تغییرات و تحولات و همینطور اساتید و امکانات و از همه مهمتر شرایط کاری برای دانشجوهای ارشد توضیح بده.پس کجان همشهریای باغیرتم!
بابا بیاین دیگه.
دانشگاه شیراز را توی پست قبلی نوشتم شرایط کار نمی دونم ولی دانشگاه خوبیه اساتید هم خب همه جا یه جوره یه سری اساتید هستن که زود با هاشون اخت می شی یه سری هم زمان می بره ولی از لحاظ امکانات رفاهی دانشگاه خوبیه ...............................
شهرشهم شهرخوب وبا صفایی هست ...................مخصوصا بهار شیراز که واقعا تعریفی هست
من خودم علاقه زیادی به شیراز دارم ولی خوب این چیزا یه خورده سلیقه ای هم هست
دانشگاه صنعتی شیراز رو من نمی دونم فقط در این حد می دونم که مکانش اصلا خوب نیست نزدیک ترمینال شیراز هست این چیز هایی که نوشتم در مورد خود دانشگاه شیراز هست