(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۲۲ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: سافاری رو با اپرا مقایسه نکنید. بهترین مرورگر ها به نظرم اپرا و بعد کروم هستن در حال حاضر. هم از نظر سرعت هم عملکرد. شاید من چون با اپرا زیاد کار کردم به نظرم همه ی امکاناتش دم دست هست و قابل استفاده، امکاناتی مثل ایمیل منیجر ، اپرا توربو، دسته بندی خیلی راحت تب ها، سرعت خیلی خوبش در مقایسه با فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر، در مقایسه با کروم اپرا از عنوان سایت های فارسی به خوبی پشتیبانی می کنه.
تنها مزیت فایرفاکس شاید پلاگین های مختلف اون هست! که به نظر من ایراد میاد!
آی ای هم که کلا به کنار!
کروم هم مثل فایرفاکس مشکل جاوااسکریپت رو داره. تا جایی که من دیدم سافاری مقدار کمی مشکل با جاوا اسکریپت داره و اپرا کمترین مشکل رو داره باهاش. از لحاظ سرعت تو تست من سرعت فایرفاکس از اپرا بیشتر بود.
فایرفاکس علاوه بر پلاگین های بسیار زیاد برای برنامه نویسی وب هم بی نظیره. فایرفاکس مرورگر پیشفرض اوبونتو هست. خیلی از امکانات و تغییرات اوبونتو بعد از رای گیری انتخاب میشن. به علاوه فایرفاکس از لحاظ راحتی کاربر نظیر نداره(به عنوان مثال فاصله ای باید موس طی کنه تا به به open in new tab برسه تو فایرفاکس کمتره. شاید چند پیکسل به ظاهر خیلی مهم نباشه ولی در نظر بگیرید تو یه ساعت مرور وب چند بار این عمل انجام میشه).
من چند سال با اپرا کار کردم و بعدش اکثرا با فایرفاکس کار کردم. بعد از فایرفاکس chromium هم گزینه خیلی خوبی به نظر میاد.