با سلام به همه دوستای خوب
من شنبه اعزامم برای خدمت . مرکز آموزش محمد رسول لله (ص) بیرجند محلی هست که قراره دوره آموزشی رو بگذرونم
هم قطاری هست که توی مانشت با هم همراه باشیم ؟
و یه سوال از دوستان
کسی میدونه که توی قانون جدید که از بخت بد ما خدمت دوباره به ۲۱ ماه تغییر کرد کسر کارشناسی همون یک ماهی هست که در ۱۸ ماه بود یا اینکه بیشتر شده
درضمن از اونجایی که من دیدم اطلاع رسانی برای این فرایند به شدت ضعیف انجام میشه یه سری نکات رو که با جستجو و پرس و جو از دوستان به دست آوردم براتون میذارم که شاید برای نسل ما و بعد ما مفید باشه
در مورد محل خدمت
مرکز آموزش محمد رسول الله (ص) در حدود سی کیلومتری بیرجند در جاده بیرجند به سمت زاهدان واقع شده (خدا بخیر کنه
) این مرکز زیر نظر نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکنه
موقعیت مرکز در نقشه ویکی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در مورد شهر بیرجند
مهمترین مطلب: این شهر آب و هوای گرم و خشک داره و متاسفانه فاقد راه ریلی هست
اطلاعات تکمیلی که شاید به کارتون بیاد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در مورد مواد لازم برای دوره آموزش (طبق تجربه دوستان) :
۱- بسته فرهنگی شامل
....کتاب و فلش کارت (سعی کنید کتاب زیاد نبرید و فقط یه کتاب مناسب انتخاب کنید که اگر نرسیدید بخونید اذیت نشید از حملش)
....خودکار و کاغذ
....دفترچه کوچکی برای ثبت خاطرات
۲- مواد خوراکی شامل
....قرص جوشان
....خرما
....شکلات
....آجیل و خشکبار
....بیسکوئیت (این سه چهار قلم ابتدایی برای این هست که ضعف نکنید تا اونجایی که من شنیدم اونجا در حد زنده ماندن غذا دارید و نه در حد سیر شدن
)
....سس و آبلیمو (برای غذاهایی که باید به زور خورد
)
....فلفل سیاه و نمک
....قرص کدئین (اونهایی که مثل من علاقه مند به طب سنتی هم هستند عرق چهل گیاه جایگزین بسیاری از قرصها و مسکن هاست)
۳-سایر ابزار و وسایل
....پلاستیک فیریزری
....بالش بادی (پیشنهاد خودمه اگه مسیر طولانی هست و خوابیدن در اتوبوس میصرفه)
....لیوان استیل
....مقداری پول و عابر
....قفل ریز و متوسط (قفل ریز برای ساک و قفل متوسط برای کمد)
....سنجاق و نخ و سوزن
....مسواک و نخ دندان
....کارت تلفن (از اونجایی که نباید تلفن به همراه داشته باشید پیشنهاد میکنم اگر شماره آشنا یا آشنایانی رو در اون شهر دارید یادداشت کنید و همراه ببرید)
.... تاید رخت شویی
.... ناخون گیر
.... لباس گرم