![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - نسخهی قابل چاپ |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - موج - ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۱۹ ب.ظ
با سلام به همه دوستای خوب من شنبه اعزامم برای خدمت . مرکز آموزش محمد رسول لله (ص) بیرجند محلی هست که قراره دوره آموزشی رو بگذرونم هم قطاری هست که توی مانشت با هم همراه باشیم ؟ ![]() کسی میدونه که توی قانون جدید که از بخت بد ما خدمت دوباره به ۲۱ ماه تغییر کرد کسر کارشناسی همون یک ماهی هست که در ۱۸ ماه بود یا اینکه بیشتر شده ![]() درضمن از اونجایی که من دیدم اطلاع رسانی برای این فرایند به شدت ضعیف انجام میشه یه سری نکات رو که با جستجو و پرس و جو از دوستان به دست آوردم براتون میذارم که شاید برای نسل ما و بعد ما مفید باشه در مورد محل خدمت مرکز آموزش محمد رسول الله (ص) در حدود سی کیلومتری بیرجند در جاده بیرجند به سمت زاهدان واقع شده (خدا بخیر کنه ![]() موقعیت مرکز در نقشه ویکی مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در مورد شهر بیرجند مهمترین مطلب: این شهر آب و هوای گرم و خشک داره و متاسفانه فاقد راه ریلی هست اطلاعات تکمیلی که شاید به کارتون بیاد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در مورد مواد لازم برای دوره آموزش (طبق تجربه دوستان) : ۱- بسته فرهنگی ![]() ....کتاب و فلش کارت (سعی کنید کتاب زیاد نبرید و فقط یه کتاب مناسب انتخاب کنید که اگر نرسیدید بخونید اذیت نشید از حملش) ....خودکار و کاغذ ....دفترچه کوچکی برای ثبت خاطرات ۲- مواد خوراکی شامل ....قرص جوشان ....خرما ....شکلات ....آجیل و خشکبار ....بیسکوئیت (این سه چهار قلم ابتدایی برای این هست که ضعف نکنید تا اونجایی که من شنیدم اونجا در حد زنده ماندن غذا دارید و نه در حد سیر شدن ![]() ....سس و آبلیمو (برای غذاهایی که باید به زور خورد ![]() ....فلفل سیاه و نمک ....قرص کدئین (اونهایی که مثل من علاقه مند به طب سنتی هم هستند عرق چهل گیاه جایگزین بسیاری از قرصها و مسکن هاست) ۳-سایر ابزار و وسایل ....پلاستیک فیریزری ....بالش بادی (پیشنهاد خودمه اگه مسیر طولانی هست و خوابیدن در اتوبوس میصرفه) ....لیوان استیل ....مقداری پول و عابر ....قفل ریز و متوسط (قفل ریز برای ساک و قفل متوسط برای کمد) ....سنجاق و نخ و سوزن ....مسواک و نخ دندان ....کارت تلفن (از اونجایی که نباید تلفن به همراه داشته باشید پیشنهاد میکنم اگر شماره آشنا یا آشنایانی رو در اون شهر دارید یادداشت کنید و همراه ببرید) .... تاید رخت شویی .... ناخون گیر .... لباس گرم |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - fatima1537 - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
سلام آقای موج ![]() ![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - pos - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: کسی میدونه که توی قانون جدید که از بخت بد ما خدمت دوباره به ۲۱ ماه تغییر کرد کسر کارشناسی همون یک ماهی هست که در ۱۸ ماه بود یا اینکه بیشتر شده من براتون خبرهای خوش دارم ![]() ![]() |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - Masoud05 - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
جناب موج درست نقل قول کن ![]() غذا کم نمیدن البته غیر چند روزی که به اصطلاح زندگی در شرایط سخته اما بعضی غذاهاش قابل خوردن نیست زمان ما هفته ای چند بار برنج و زردچوبه میدادن و اگه خوش شانس بودی یکی یا دو عدد هم عدس داخلش! . سس تند و شیرین برای مزه دار مردن غذاهای بیمزه نمک و فلفل سیاه ---> هم خوشمزه هست و هم نمیخواد صبر کنید تا دست به دست بشه تا به شما برسه . در ضمن فلفل سیاه برای سرماخوردگی عالیه ( شاید تعجب کنید که سرماخوردگی در تابستان اما احتمالش خیلی بالاست ) آبلیمو از واجبات هست ، بریزید تو یه شیشه آب معدنی و ببرید میوه خشک شده هم بد نیست داشته باشید . تخمه و پسته عالیه مخصوصا عصرها که بیکارید ، میشینید یه گوشه ای و ... دمپایی ، حوله ، لباس و شلوار راحتی ، خمیر دندون ، مسواک ، تاید هم بهتون میدن ( هر لباس و هم شرف غذا ) اگه کسی بد دله مایع ظرف شویی برای شستن ظرف ببره اما همه با تایدی که لباس میشورن ظرف هم میشورن خیلی هم خوب چربی ها رو پاک میکنه ![]() قرص کدوئین دار غیر مجازه اما میتونید اونو مخفی کنید ![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - hkarimi - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سلام. منم اعزام اردیبهشتم و گفتن یکم باید شیراز باشم و دوم هم جهرم خودمو معرفی کنم. به جهرم میگن جهنم سبز. آی دلم میخواد ببینمش، بخدا جدی میگما. یه گیری که دارم اینه که واسه سرباز معلمی هم اقدام کردم و بهم گفتن تاریخ اعزامم تغییر میکنه به اول تر. ولی هنوز برگش به دستم نرسیده. خودم دلم میخواد همین فردا پسفردا برم. حوصلم سر رفته از بیکاری ولی خوب... از سرباز معلمی هم نمیتونم بگذرم. حالا تا ببینیم خدا چی بخواد. |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - Masoud05 - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ)hkarimi نوشته شده توسط: سلام. نه اخیراً به بهشت گمشده تغییر نام داده . جای خوبیه . یکی از بچه ها میگفت ۵شنبه ها معمولاً تعطیل میکنن و حتی اگه رژه خوب برید ۴ شنبه هم زودتر مرخصتون میکنن. در کل جای بدی نیست .از نظر غذا هم متوسطه |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - pos - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ)hkarimi نوشته شده توسط: سلام. برگش فعلا نمیاد. اول با کارگزینی آموزش پرورش استانی که واسه ثبت نام اقدام کردین تماس بگیرین تا مطمپن بشین واسه سرباز معلمی پذیرفته شدین. |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - hkarimi - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ)pos نوشته شده توسط:(30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ)hkarimi نوشته شده توسط: سلام. ممنون از راهنماییتون. والا از نظر پذیرفته شدن که پذیرفته شدم. یکی از دوستام که خودش آموزش و پرورشیه دنبال کارمه و گفت اصلاً نگرانش نباش. حالا امشب باهاش تماس میگیرم ببینم چی میگه. میترسم نرم بعد ببینم غیبت خوردم. فوقش میرم شیراز ببینم اونا چی میگن. میگم اگه از آموزش و پرورش بگن کارم حل شده، اون وقت اگه فردا پسفردا نرم خودمو معرفی کنم کارم گیر نمیکنه؟؟! امان از بی تجربگی ![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - موج - ۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ)hkarimi نوشته شده توسط: سلام. خوشا شیراز و وضع بی مثالش / خداوندا نگهدار از زوالش دیگه خودمونیم عزیز جهنمش که به بیرجند که نمیرسه . اگه ناراحتی بیا جاهامون رو عوض کنیم ![]() (۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: "این نیز بگذرد"راستی جناب pos عزیز بگو که این فقط یه شوخی بود. برای قلب بیمار بچه های پشت کنکوری استرس سنجش کافیه ![]() (۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)pos نوشته شده توسط: من براتون خبرهای خوش دارم |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - pos - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ب.ظ)hkarimi نوشته شده توسط: والا از نظر پذیرفته شدن که پذیرفته شدم. یکی از دوستام که خودش آموزش و پرورشیه دنبال کارمه و گفت اصلاً نگرانش نباش. حالا امشب باهاش تماس میگیرم ببینم چی میگه. میترسم نرم بعد ببینم غیبت خوردم. فوقش میرم شیراز ببینم اونا چی میگن. حتما امشب باهاش صحبت کن که خاطر جمع بشی. اگر از آموزش پرورش تایید بشی دیگه نمی خواد بری. خدمتت می افته تیرماه. من هم وضعیت شما را دارم. دو اردیبهشت تاریخ اعزامم هست ولی خدا را شکر آموزش پرورش پذیرفته شدم. ![]() (۳۰ فروردین ۱۳۹۱ ۰۴:۵۳ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: راستی جناب pos عزیز بگو که این فقط یه شوخی بود. برای قلب بیمار بچه های پشت کنکوری استرس سنجش کافیه خودمم خیلی دوست داشتم که فقط یه شوخی باشه منتها جدی جدیه. کسری مدارک دانشگاهی لغو شده. ![]() |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - Sunshine Off - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۰۸:۱۷ ب.ظ
خداپشت وپناهتون.انشاالله هرکجاکه هستید موفق وشادباشید.دعای ما بدرقه راهتان ![]() |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - Mansoureh - 30 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ب.ظ
آقای موج انشاالله که بهتون بد نگذره! من پسر عمه ام ۲ ماه آموزش خیلی بهش سخت گذشت، اصلا وقتی تعریف میکرد، آدم دلش براش ریش ریش میشد! ولی خب الان که ازش بپرسی سربازی چطور بود، میگه بهترین دوره ای بود که به عمرم گذروندم، حیف که تکرار نمیشه!!!! ![]() ![]() ![]() موفق باشید. |
RE: شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - a i - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ
موج جان آموزشی نیروی انتظامی معمولا سخت نیست ولی بعد آموزشی تازه شروع میشه مگر اینکه شانس بیاری و بیفتی پشتیبانی ولی ۷۰-۸۰ درصد لیسانسه ها میفتن راهور و شاید هم کلانتری . انشالله ارشد قبول شی و این چندماه خاطره بشه . |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - موج - ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بیرجند شهر خوبیه . یک شهر کویری با مردم بسیار با فرهنگ. درختان کاج بلند تو اون خیابان ورودی جالبه. از بیرجند که رد بشیم بسمت زاهدان من سربیشه را دیدم که یک شهر کوچک هست. بعدش میرسیم به سراوان و بعد زاهدان. من ندیدم این پادگانتون را. ممنون فرداد عزیز من خودم تا حالا بیرجند نرفتم چه اون موقع که هم استانی بودیم و چه اخیرا که خودش مرکز استان شده معمولا مسافرت مشهدیها سمت شمال هست اگه قرار باشه یزد و اصفهان و شیراز و ... هم برند حتما مسیر رو از سمت دریا میندازند ولی جالب بود اینکه شما این شهر رو اینقدر قشنگ دیدی در ضمن ما در مشهد با دو کشور تقریبا با همون فاصله که بیرجند با مرز داره همسایه هستیم در کل من از این قسمت های گرم و خشک کشور خوشم نمیاد جز مشهد که علت اون هم آرمیدن بزرگی هست که به این خاک حرمت داده (۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: در کل سربازی مثل همه خاطرات که ظاهرش برای تک تک بچه ها بتنهایی تلخه ولی وقتی کنار هم قرار میگیرید خاطراتش تا آخر عمر با آدمه.تشکر فراوان فرداد جان انشالله تو هم همیشه سرحال و سلامت باشی ![]() (۳۱ فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ)a i نوشته شده توسط: موج جان آموزشی نیروی انتظامی معمولا سخت نیست ولی بعد آموزشی تازه شروع میشه مگر اینکه شانس بیاری و بیفتی پشتیبانی ولی ۷۰-۸۰ درصد لیسانسه ها میفتن راهور و شاید هم کلانتری . انشالله ارشد قبول شی و این چندماه خاطره بشه .منو باش که فکر میکردم که قسمت سختش رو یکی دو ماه از سرم باز میکنم بعدش راحت میشم تشکر انشالله با هم ![]() |
شروع دوران سربازی - اردیبهشتی ها - nika - 31 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ق.ظ
موج جان من امروز اموزشیم تموم شد از مرکز اموزش محمد رسول الله اولش اینو بگم که خیلی بدشانسی که اونجا افتادی هوای مزخرف ما توی اسفند توی هوای -۱۸ پست میدادیم و توی فروردین توی هوای ۴۰ در ضمن تقسیماتمون همه مرز بود و از گروهان ما فقط ۲۰ نفر افتادن انتظامی و ۸۰ تا از مشهدی ها افتادن مرز سیستان فقط یه چیزی بهت بگم : تمام حرفایی که بهت میگن دروغه و سعی کن گروهان شهادت نیفتی که فرماندش مزخرفه |