زمان کنونی: ۰۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۱۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
حل المسائل معماری کامپیوتر پیشرفته Computer Architecture A Quantitative Approach
با سلام :
کسی می تونه تو پیدا کتاب حل تمرین برای معماری کامپیوتر پیشرفته کمکم کنه؟ عنوان کتاب
"Computer Architecture A Quantitative Approach" نسخه چهارم نویسندگانش John L. Hennessy &David A. Patterson
هستش .جلد کتاب رو هم ببینید
چه دوستی پاکی دارند کفشها...
هر کدام که گم شوند....
آن یکی را آواره خودش میکند
(۲۵ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: با سلام :
کسی می تونه تو پیدا کتاب حل تمرین برای معماری کامپیوتر پیشرفته کمکم کنه؟ عنوان کتاب
"Computer Architecture A Quantitative Approach" نسخه چهارم نویسندگانش John L. Hennessy &David A. Patterson
از این لینک سریع دانلود کنید تا سایتش دوباره خراب نشده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تحمل مشقت به امید آسایش بهتر از آسایشی است که سختی به دنبال دارد.
(25 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ)لهمشد نوشته شده توسط: با سلام :
از این لینک سریع دانلود کنید تا سایتش دوباره خراب نشده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ممنون دوست من بخاطر تلاشی که برام کردید .ولی من کتابش رو دارم دنبال کتاب حل تمرین می گردم نه خود کتاب .
چه دوستی پاکی دارند کفشها...
هر کدام که گم شوند....
آن یکی را آواره خودش میکند
با صفحه های خلوت که معمولا کم ارسال شده دارن حال می کنم / چون نشون میده که اون صفحه مربوط به بچه های معماری یا سخت افزاره
فدای همتون که همه جا کم هستیم